Kotrouš neuspěl s stížností, zůstane ve vazbě

15.12.2011 17:10

Vladimír Kotrouš, bývalý šéf pražských strážníků, neuspěl se svojí stížností proti obvinění. Policie ho zadržela se stotisícovým úplatkem. Obviněný tak zůstává ve vazbě.

Kotrouš neuspěl s stížností, zůstane ve vazbě
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zbraň, ilustrační foto

"Státní zastupitelství ji tento týden zamítlo jako neodůvodněnou," řekla Lidovým novinám mluvčí pražského městského státního zastupitelství Štěpánka Zenklová. Kotrouš by prý navíc mohl ovlivňovat svědky.

Úplatek od autoservisu

Detektivové z Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu jej zadrželi na konci listopadu. Měl u sebe peníze, které měl dostat za to, že autoservis Jíša se bude i nadále starat o vozy městské policie. Jíša nedávno pro média prohlásil, že Kotroušovy podmínky "byly velmi za hranou zákona," a proto se na policisty obrátil.

Kotrouše hájí podle LN právník Julius Kramarič, který v minulosti zastupoval například Jaroslava Starku. Právník ale médiím žádné vyjádření poskytnout nechce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…