Langer fanouškovi: Myslel jsem, že si budu užívat svobody, ale…

17.07.2010 15:14

Ivan Langer pro ParlamentniListy.cz na začátku června odmítl potvrdit, že nastupuje do advokátní kanceláře Pečený a partneři jako nový koncipient. Po měsíci je jasné, že mu práce zabírá víc času, než kolik původně předpokládal.

Langer fanouškovi: Myslel jsem, že si budu užívat svobody, ale…

Sněmovní kancelář už je pro bývalého místopředsedu ODS Ivana Langera minulostí. Truchlit po ní ovšem nemusí. Na ulici nezůstal. Jako koncipient v advokátní kanceláři Pečený a partneři má již svou agendu a plnou řadu povinností.

Jak si posteskl v diskuzi na svém profilu: "Myslel jsem si, že budu odpočívat a jen tak si užívat svobody, ale nějak mi to nejde." Bývalý šéf volební kampaně občanských demokratů a exministr vnitra tak reagoval na řadu dotazů, proč se již nevěnuje svým fanouškům na sociální síti Facebook. A pokračoval tím, že čas mu bere nejen práce, ale také soukromý život a rodina.

"Spousta práce - v advokátní kanceláři, ve škole, ale i doma v Olomouci. Doháním vše, na co jsem předtím neměl čas."

Dávám si prázdniny, napsal Langer

Jak ParlamentnímListům.cz potvrdili dva pražští poslanci, Langer ve sněmovních lavicích nikomu nechybí. "Dokázal být velice tvrdý, uměl být hrubý a nekompromisní, mně osobně nechybí," uvedl jeden z nich. "Pamatuju se, co předváděl na volbě tehdejšího vedení ještě s Mirkem Topolánkem a po těchto stavech se mi rozhodně nestýská," dodal další.

Langerovu aktuální pozici odmítl komentovat jeho nový zaměstnavatel, advokát Petr Pečený. "Já mám povinnost mlčenlivosti," řekl redakci muž, který je ve světě šoubyznysu známý jako frontman kapely Doktor P. P.

Ivan Langer, který se ve sněmovně pohyboval od roku 1996, pouze vzkázal přes svůj oficiální web, že si nyní bere volno: "Pro komunikaci se mnou můžete využívat můj Facebook, rád vás přivítám mezi své přátele."

Více:


Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…