Máte za sebou probdělou noc? Nezoufejte

18.05.2015 0:00

Čeká vás důležitý meeting a vy se cítíte spíše na to, že byste zůstali celý den v posteli? Zatněte zuby a přečtěte si následující tipy, jak zamaskovat probdělou noc.

Máte za sebou probdělou noc? Nezoufejte
Foto: dodavatel TZ - Výborná
Popisek: ráno

Stává se to často a každému. Ať už jste byli na oslavě narozenin, sledovali zápas v hokeji nebo se jen obávali náročného úkolu, který před vámi následující den stojí, tu a tam se ráno vzbudíte a necítíte se fit. Pokud máte ovšem podat nějaký výkon, kor například v práci, vaše pečlivě zvolená výmluva pravděpodobně nikoho zajímat nebude, i kdyby to nakonec výmluva nebyla. Dobrá zpráva je ta, že i žalostný vzhled lze na pár hodin zamaskovat.

Nastartujte organismus vydatnou snídaní, a to i v případě, že nejste zvyklí snídat nebo máte stále žaludek na vodě. Zvolte snídani bohatou na sacharidy, které vám doplní potřebnou energii, a hned po probuzení doplňujte tekutiny. Zapomeňte na klasickou ranní kávu a zvolte raději zelený čaj, který má mnohdy mnohem více povzbuzující účinky.

Při ranní hygieně se zhluboka nadechněte a místo teplé sprchy, která vás spíše ukolébá ke spánku, pootočte kohoutkem směrem k modré barvě. Rozproudíte tím krevní oběh a tělo i mysl budou fungovat dříve.

Pokud ani tak nevypadáte k světu, zamaskujte nedostatky za pomocí líčidel. Ano, i muži zde mají dovoleno sáhnout alespoň po korektoru pod oči. Například po pobytu v baru je pleť nezdravě lesklá a vysušená. Dopřejte ji tedy potřebnou hydrataci a mírný makeover. Oteklých očí se zbavíte pomocí studené vody, a pokud je máte podrážděné a unavené, sáhněte po kapkách do očí se zvlhčujícím účinkem. Mezi osvědčené patří oční kapky Starazolin HydroBalance, které jsou vyvinuté právě pro případy podrážděných a suchých očí.

Nejdůležitějším krokem je však z té postele opravdu vstát, abyste již zmíněné kroky mohli vůbec podstoupit. Pro všechny případy si tedy pojistěte několik budíčků a vězte, že ten den nějak přežijete stejně tak, jako jste už přežili stokrát předtím.


reklama

autor: MaB

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rusové už Ukrajince opravdu ponížili. Proniklo do tisku

9:03 Rusové už Ukrajince opravdu ponížili. Proniklo do tisku

Washingtonský Institut pro studium války ještě před pár desítkami hodin naznačoval, že by Rusové rád…