Miliony patří otci, věří Michal Rath

25.05.2012 21:10

Bratr poslance Davida Ratha Michal věří svému otci, že deset milionů ukrytých v domě v Hostivicích pod podlahou patří jemu. Uvedl to pro server Lidovky.cz.

Miliony patří otci, věří Michal Rath
Foto: Hans Štembera
Popisek: David Rath

"Otec je bohatý. Když to tvrdí, nemám důvod mu nevěřit," podpořil Michal Rath otcovu verzi. Ratmír Rath řekl, že deset milionů vydělal v Kataru a u svého syna si je schoval.

Skandalizované úspory

Michal Rath má za to, že v případě, že by otec zemřel, se s ním bratr poctivě rozdělil. Věří, že by se s ním v případě dědického řízení bratr poctivě rozdělil. "Možná jsem naivka, ale věřím, že by mě neokradl," uvedl pro Lidovky.cz.

Rath v dopise poslancům napsal, že celoživotní úspory jeho rodičů, které si poctivě vydělali, jsou nyní médii skandalizovány. Většinovým vlastníkem domu, kde David Rath bydlí, je stále jeho otec.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

9:25 Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

Akce zakázána. Doslova. Plzeňsko je, zdá se, „průkopníkem“ praxe, kterou najdeme možná v padesátých …