Mladí na pivo slyší. Přihlásilo se jich několik tisíc, hlásí Bernard

25.05.2010 14:01

Do akce „Pojďte volit“ pivovaru Bernard se přihlásil rekordní počet studentů. Díky sponzorům je však stále šance bednu nebo sud získat. Majitel tedy dále vyzývá: Studenti, pojďte volit!

Mladí na pivo slyší. Přihlásilo se jich několik tisíc, hlásí Bernard

Rodinný pivovar Bernard vyhlásil akci, ve které se snaží studenty přimět, aby šli k volbám. Za zaslaní čestného prohlášení o tom, že k volbám půjdou, dostanou sud nebo bednu piv.

Původně nabízený počet piv a sudů byl velmi rychle vyčerpán. Díky sponzorům se však podařilo jejich počet navýšit. Studenti tak stále mají reálnou šanci, že pivo získají.

Přihlásily se tisíce studentů

Do úterý se do této akce přihlásilo 3 340 studentů vysokých škol a 383 třídních kolektivů středních škol a učilišť.

„Každý den nám do pivovaru přichází desítky čestných prohlášení od středoškoláků a stovky od vysokoškoláků" říká spolumajitel pivovaru Stanislav Bernard.

Akce by však nemohla pokračovat bez pomoci sponzorů. „Díky dárcům jsme mohli navýšit počet sudů z původních 250 na 1.000 a počet beden z 1.000 na 5.000. I pro velký zájem mladých lidí jsme akci prodloužili až do pátku 28. 5. do 12 hod," doplnil Bernard.

Co naláká mladé nejvíce? Je to jasné, pivo!

Pivovar nechce zvýhodňovat žádnou politickou stranu. Jen chce přimět mladé lidi, u kterých je volební účast obecně velmi malá, aby k volbám šli a rozhodli, kdo nám tu bude další čtyři roky vládnout.

„Motivovalo nás to, že statistiky ukazují, že mladí lidé málo chodí k volbám. Přitom právě oni by měli mít největší zájem rozhodovat o své budoucnosti. Ptali jsme se sami sebe, jak mladé lidi nalákat k volbám a nakonec jsme si řekli, že je to jasné, máme nejlepší pivo a když půjdou volit, tak jim ho dáme," vysvětluje důvody vzniku soutěže pro ParlamentníListy.cz PR manažer pivovaru Bernard Zdeněk Mikulášek.

„Není nic marnějšího než se po volbách rozčilovat nad výsledkem, když jsem sám pro změnu neudělal vůbec nic," zdůrazňuje v tiskovém prohlášení k soutěži Bernard.

Více:

Pojďte k volbám, dostanete pivo, láká Bernard

Foto:Pivovar Bernard

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mab

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

9:25 Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

Akce zakázána. Doslova. Plzeňsko je, zdá se, „průkopníkem“ praxe, kterou najdeme možná v padesátých …