Moderoval Střepiny a mluvil za Bessera. Teď na ministerstvu skončil

08.02.2012 14:00

Ve funkci tiskového mluvčího ministerstva kultury skončil zkušený mediální profesionál Stanislav Brunclík, dlouholetý šéf publicistiky a moderátor pořadu Střepiny na televizi Nova. Na úřad si ho přivedl hned při svém nástupu Jiří Besser, po jeho prosincové demisi nevydržel Brunclík ve funkci ani dva měsíce.

Moderoval Střepiny a mluvil za Bessera. Teď na ministerstvu skončil
Foto: red
Popisek: Jiří Besser

Na ministerstvu kultury už ve funkci tiskového mluvčího nepůsobí Stanislav Brunclík, jehož si jako zkušeného profesionála vyhlédl při svém nástupu do čela úřadu v červenci roku 2010 Jiří Besser. „Post tiskového mluvčího Jiřího Bessera jsem přijal mimo jiné proto, že si vážím jeho názorů i obětavé letité práce coby starosty Berouna,“ vysvětloval tehdy Brunclík, jenž dva měsíce předtím opustil nejsledovanější tuzemskou televizi.

V televizi Nova pracoval jako šéf publicistiky a moderátor pořadu Střepiny. Na ministerstvu kultury vydržel rok a půl. „Skončil jsem koncem ledna,“ uvedl pro ParlamentníListy.cz Brunclík. Jeho odchod souvisí se změnou v čele resortu, protože jeho bývalý šéf Besser v prosinci minulého roku na svůj post rezignoval. Ve funkci ho nahradila nová ministryně Alena Hanáková.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jih

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Co to je? Knihu koupili, ale prodávat ji nechtějí? Miloš Zeman zakročil

15:15 Co to je? Knihu koupili, ale prodávat ji nechtějí? Miloš Zeman zakročil

Kniha Spiknutí, která byla v minulém týdnu v pražském Arcibiskupském paláci slavnostně uvedena na tr…