Napište si vlastní projev, radí Macek Klausovým kritikům

02.01.2012 12:50

Miroslav Macek (ODS) se ve své pondělní glose věnuje hlavně projevu prezidenta Václava Klause. Jeho kritikům radí – napište si vlastní projev.

Napište si vlastní projev, radí Macek Klausovým kritikům
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Podle Macka nikdo z kritiků věcně nepolemizoval, ale pouze šmahem odsoudil celou řeč. „napište projev, jaký byste přednesli vy a zašlete mi jej (mailová adresa je zde k dispozici). S potěšením Vaše výtvory uveřejním...,“ tvrdí.

Sám poté kritizuje ministra Josefa Dobeše (VV) a ironicky zveřejňuje jednu z jeho vyhlášek: „Ve vyhlášce jeho ministerstva č. 453/2011 totiž stojí: obědem se "rozumí polévka nebo předkrm, hlavní chod, nápoj a případně doplněk - salát, dezert, ovoce". Co je to polévka nebo nápoj ovšem vyhláška kupodivu neřeší,“ píše autor.

V poslední části se Macek věnuje euro. Nevěří totiž, že se o pádu rozhodne letos. „Vzhledem k politickému kapitálu, který byl do eura za léta jeho existence vložen, potrvají snahy o jeho záchranu ještě o něco déle a teprve pak nastane "velký třesk",“ myslí si Macek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

9:25 Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

Akce zakázána. Doslova. Plzeňsko je, zdá se, „průkopníkem“ praxe, kterou najdeme možná v padesátých …