Nechte obstrukcí a položte vládu, vyzývá Paroubek

05.11.2011 19:27

Lídr nové strany Národní socialisté – Levice 21. století Jiří Paroubek vyzval sociální demokracii, aby nechala obstrukcí – stala se s nich podle něj bezobsažná fraška.

Nechte obstrukcí a položte vládu, vyzývá Paroubek
Foto: Filip Jandourek
Popisek: Jiří Paroubek

Vyzývám proto opakovaně, aby ČSSD raději vyvolala hlasování o nedůvěře vládě Petra Nečase," prohlásil Paroubek. Podle něj má opozice jedinečnou šanci současnou vládu zdiskreditovat s ohledem na kauzu ministra obrany Alexandra Vondry (ODS), který čelí podezření z porušení zákona při zadávání desetimilionové zakázky na hloubkovou kontrolu hospodaření státního podniku Letecké opravny Malešice.

Sledujeme téma Obstrukce
Vše, co se děje ve sněmovně, čtěte ZDE 

Paroubek také uvedl, že by boj proti korupci současné vlády měl zasáhnout proti ministru průmyslu a obchodu Martinovi Kocourkovi (ODS), který podle něj zase není schopen vysvětlit původ cenných papírů za 16 milionů korun, které zpeněžila jeho matka.

Paroubek zároveň vyzval ministra financí Miroslava Kalouska, aby se jako faktický šéf TOP 09 k těmto kauzám vyjádřil. "Stejně jako v roce 2005 je pan Kalousek reprezentantem vládní strany, jejíž koaliční partner čelí vážnému podezření. Kalousek tehdy vyzýval ČSSD, jako stranu odpovědnou za personální složení vlády, k výměně premiéra Grosse," připomněl Paroubek.

K věci:

Klausovi vadí obstrukce ČSSD ve sněmovně 

Sobotka (ČSSD): Když dělala obstrukce ODS, prezident Klaus neřekl ani slovo 

Rád vidím vaše tváře, sdělil ČSSD Kalousek. Na programu rozpočet

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…