Nemocnice Na Bulovce nabízí objednávání na ?mamografický screening nově přes ??internet

21.09.2015 0:00

Nemocnice Na Bulovce vytvořila na svých webových stránkách aplikaci pro objednávání na ?mamografický screening přes internet.

Nemocnice Na Bulovce nabízí objednávání na ?mamografický screening nově přes ??internet
Foto: thinkstock - playnet fotobanka
Popisek: prsa

Klientky se tak mohou objednávat pohodlně na odkazu https://overeno.bulovka.cz/mamo/ Odkaz najdou na webu Nemocnice Na Bulovce pod záložkou "Mamografie" u Radiodiagnostické kliniky.

Dosud bylo objednávání možné osobně, telefonicky nebo emailem (viz. http://bulovka.cz/kliniky-a-oddeleni/radiodiagnosticka-klinika)

Upozornění:
Na screeningovou (preventivní) mamografii hrazenou ze zdravotního pojištění má nárok každá žena od 45ti let každé 2 roky. Podmínkou je žádanka od gynekologa nebo praktického lékaře. Žena-samoplátkyně se může objednat na screeningovou mamografii od 40ti let v intervalu nejméně 1 rok, žádanka na vyšetření není potřeba. Cena za vyšetření je 700 Kč.
Klientkám OZP (poj. 207) vyšetření plně hradí pojišťovna od 40ti let, další pojišťovny poskytují zpětně příspěvek na vyšetření (např. VoZP až 100%) – informujte se u Vaší pojišťovny na konkrétní podmínky.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: MaB

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

9:25 Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

Akce zakázána. Doslova. Plzeňsko je, zdá se, „průkopníkem“ praxe, kterou najdeme možná v padesátých …