Nenávidí pravici a chystá akci: Na tuhle pomstu koalice nezapomene

08.05.2013 12:53

Největší protivládní facebooková skupina „Stydím se za vládu ČR a chci její demisi“ chystá na parlamentní volby v příštím roce Nečasovu kabinetu nemilé překvapení. To, co vládní koalici bude čekat v ulicích, ještě nezažila, slibují organizátoři akce a již nyní vyzývají občany k zapojení.

Nenávidí pravici a chystá akci: Na tuhle pomstu koalice nezapomene
Foto: youtube.cz
Popisek: Hit internetu. Český politický protest song

Správce facebookové skupiny „Stydím se za vládu ČR a chci její demisi“ píše, že už teď má ďábelský plán, jak se občané mohou pomstít politikům vládní koalice ODS, TOP 09, LIDEM a VV. Během volební kampaně vyzývá správce Milan vyrazit do ulic a na náměstí, kde bude koalice „prosit“ o hlasy.

„Garantuji jim, že takovou volební kampaň ještě nezažili, co je bude na ulicích a náměstích od nás občanů čekat! Budu k tomu samozřejmě potřebovat vás, všechny občany v ČR, k zapojení v místech svých bydlišť,“ píše se na fanouškovské stránce, která narostla už na 27 tisíc členů. Podrobnosti o akci chtějí organizátoři sdělit, až přijde čas. „Poznají hlas národa na vlastní kůži, jen tak na to nezapomenou, bez vás, občanů ČR, to však nepůjde,“ píše se na stránce.

Příspěvek mezi fanoušky vzbudil převážně pozitivní ohlasy. „Jdu do všeho zlého!“ píše fanoušek Karel. „Chci věřit, ale kdo bude chodit do ulic, když lidi jen nadávají doma a v hospodě. Nic se nezmění,“ komentuje uživatel Michal.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jno

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

9:25 Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

Akce zakázána. Doslova. Plzeňsko je, zdá se, „průkopníkem“ praxe, kterou najdeme možná v padesátých …