Nová Kia Rio - obdiv zaručen

21.10.2011 14:22

Stačí jedinýpohled na atraktivní, sportovní designnové generace modelu Kia Rio a fantazie začnehorečně vymýšlet důvody, proč usednout za volanta vyrazit na vyjížďku.

Nová Kia Rio - obdiv zaručen

Odvážný hatchback je delší,širší a nižší, takže už v klidu vypadá, jako by byl v dynamickémpohybu. Stejně akční je také interiérs intuitivním ovládáním palubních systémů. Vše pak korunuje neuvěřitelně nízká spotřeba paliva a minimálnímiemise CO2, které dosáhly v interních testech fenomenální hodnoty pouhých 85 g/km, což z nové Kia Rio dělájeden z nejekologičtějších automobilů na trhu mezi všemi vozidly, která se nyní v Evropě prodávají.

Design a kvalita

Design znamená mnohem víc než jen skvělé tvary. Nová Kia Rio vypadá, jako by chtěla okamžitě vyrazit. Z jejích tvarů cítíte pohyb, i když stojí. Pod sofistikovaně tvarovanou karosérií se ukrývá vysoká kvalita výroby. To je důvod, proč Kia nabízí pro všechny své vozy 7letou záruku/záruku na 150 000 ujetých kilometrů (bez omezení počtu ujetých kilometrů po dobu do tří let, od čtyř let je záruka limitována na 150 00 ujetých kilometrů). Tato komplexní záruka je poskytována zdarma a za předpokladu, že je auto servisováno v souladu se servisním harmonogramem, a je přenosná také na dalšího majitele vozu. Je tak velmi pravděpodobné, že ji řidič vozu Kia nebude muset nikdy využít.

Všechno pro posádku

Nová Kia Rio překvapíprémiovou úrovní výbavy, jaká je v této třídě ojedinělá. V interiéru se všechno točí kolem řidiče, který má k dispozici velké množství chytrých technologií, elegantní přístrojovou desku, satelitní navigační systém se zobrazováním trasy na velkoplošném displejia sofistikovaný audiosystém. S hledáním konvenčního klíčku po kapsách je konec díky inteligentnímu bezklíčovému přístupovému systému s tlačítkem pro spouštění a vypínání motoru. Také cestující vzadu naleznou ideální podmínky k tomu, aby se uvolnili a užívali si jízdu na pohodlných sedadlech v příjemném prostředí s dostatkem místa pro nohy.

Ekonomika společně s ekologií

Nová Kia Rio přichází se čtveřicí rozmanitých motorů, ze kterých si každý zájemce určitě vybere.

Úspornější benzinová varianta má objem 1,25 litru a výkon 63 kW. Dynamičtější zážehový motor o objemu 1,4 litru poskytuje výkon 80 kW. Je stejně jako oba dieselové motory spojen s šestistupňovou manuální převodovkou. Navíc lze u něho zvolit i čtyřstupňový automat. Nabídku doplňují dva vznětové agregáty (1.1 CRDi - 55 kW a 1.4 CRDi - 66 kW). Model poháněný dieselovým motorem 1,1 litru vyniká nad ostatními jako jeden z nejekologičtějších vozů na trhu. Jeho hodnota emisí CO2je pouhých 85 g/km. Zásadní podíl na tom má systém Kia EcoDynamics, který zahrnuje Start/Stop systém (ISG), pneumatiky s nízkým valivým odporem a ukazatel vhodného řazení pro hospodárnější jízdu. Máte tedy všechny důvody k tomu, abyste nasedli a užili si stylovou jízdu.

Skvělá nabídka

V nabídce jsou akční limitované ediceEdition 1 a Edition Pro za zvýhodněnou cenu. Ale už v základním provedení Active s leasingovým bonusem od 199 980 Kč, nebo bez financování Kia od 229 980 Kč získá zákazník prostorný automobil s komfortním interiérem a na svou třídu naprosto ojedinělou bezpečnostní výbavou v podobě osmi airbagů, ESC, ABS s rozdělovačem brzdného tlaku EBD, brzdovým asistentem BAS a systémem VSM - Vehicle Stability Management. Nová Kia Rio přináší více emocí a radosti. Je chytrá, odvážná a intuitivní. Mnozí řidiči se již přesvědčili, že od ní mohou očekávat neočekávané!


 

 

reklama

autor: PR článek

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kádrovací banka? Maso nejezte, velí KB. A další, další pokyny

13:15 Kádrovací banka? Maso nejezte, velí KB. A další, další pokyny

Zkratka KB je v Česku už léta spojená s Komerční bankou. Ale vzhledem k tomu, jaké „inspirace“ má Ko…