ODS stále hledá nové místo pro Topolánka

13.04.2010 21:04

V ODS se stále hledá místo pro odstoupivšího předsedu Topolánka. Občanským demokratům dochází nápady a Topolánek má dovolenou, takže nemůže přednést své návrhy.

ODS stále hledá nové místo pro Topolánka

V podobných situacích, jaká nastala v ODS bývá zvykem odměnit odvolaného předsedu nějakým lukrativním postem. Podle zdroje serveru iHNED.cz blízkého Mirku Topolánkovi žádné takové místo v ODS ještě nenašli.

Volení lídr ODS Petr Nečas prozradil, že téma hledání místa pro Topolánka nebylo v poslední době předmětem debat ve straně. Podle něj se věc musí projednat hlavně s Topolánkem, který má však nyní dovolenou.

"Určitě se ta otázka řešit bude, ale zatím se neřešila. Nemůžeme mluvit o někom, kdo u toho není," řekl Nečas iHNED.cz.

Podle zákulisních informací však mezi členy ODS na toto téma probíhaly živé debaty. Probíraly se varianty "umístění" Topolánka do Bruselu nebo do vedení některého z velkých podniků se státní účastí. Problémem je, že nikdo v ODS nyní nemůže zodpovědně žádný post nabízet - vše totiž závisí na výsledku voleb.

Čtěte také:
Své místo Topolánkovi nepřenechám, říká eurokomisař Füle

Foto:Hans Štembera

reklama

autor: mab

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kádrovací banka? Maso nejezte, velí KB. A další, další pokyny

13:15 Kádrovací banka? Maso nejezte, velí KB. A další, další pokyny

Zkratka KB je v Česku už léta spojená s Komerční bankou. Ale vzhledem k tomu, jaké „inspirace“ má Ko…