Občan je až na posledním místě, varuje Semelová

04.07.2013 14:17

Komunistická poslankyně Marta Semelová odpovídá na dotaz čtenářky serveru ParlamentníListy.cz vystupující pod přezdívkou Xantipa. Vyjadřuje názor, že cílem dosluhující vlády bylo jen zničit vše, co ještě ve státě fungovalo a zajistit vlastní rodiny. Občané prý byli až na posledním místě.

Občan je až na posledním místě, varuje Semelová
Foto: Martin Kovář
Popisek: KSČM oslavovala svátek práce v bývalém Parku kultury a oddechu Julia Fučíka

„To hlavní, o co této kumpanii jde, je rozebrat a destabilizovat zbytek toho, co tu je a funguje a finančně zabezpečit sebe, své rodiny a známé. Občan je až na posledním místě,“ hřímá Semelová.

Zároveň je třeba teprve vyčkat, jak si povede úřednická vláda Jiřího Rusnoka. Prozatím není jisté ani to, zda třetí úřednický kabinet v historii Česka získá důvěru sněmovny. Podle Semelové ale bez ohledu ba další dění platí, že komunisté považují za nejčistší řešení aktuální politické krize předčasné volby, ve kterých voliči znovu rozdají karty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

13:22 To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

Ministr vnitra Vít Rakušan neříká české veřejnosti pravdu o migračním paktu. Tvrdí to už i koaliční …