Passerovci se navážejí do kroků pražského magistrátu. V bulletinu až do schránek

14.08.2014 12:39

Hnutí pro Prahu se ve své brožuře, kterou v metropoli distribuuje Česká pošta, opřelo do informační kampaně magistrátu. Ta na nosičích po celém městě upozorňuje na novinky, které pro Pražany nachystala. Hnutí za celou akcí vidí začátek předvolební kampaně, placené z daní.

Passerovci se navážejí do kroků pražského magistrátu. V bulletinu až do schránek
Foto: archiv strany / FB
Popisek: Zbyněk Passer, místpředseda hnutí PRO PRAHU

„Spustit takovou kampaň tři měsíce před volbami je navíc minimálně na zamyšlení, a nebála bych se to nazvat i drzostí, která hraničí se slušným chováním," komentuje magistrátní kampaň předsedkyně politického hnutí Pro Prahu Petra Venturová.

Hnutí se v článku „Primátor Hudeček si platí svou kampaň z prostředků pražské radnice" dále pozastavuje nad tím, proč vůbec informace tohoto typu musí stát daňové poplatníky peníze. „Celá kampaň však spíše vypadá jako předvolební agitace pana primátora, která bude daňové poplatníky stát 350 tisíc korun bez DPH," uvádí se v několikastránkové brožuře, v sekci Žhavé téma.

Shora uvedená kampaň má podle slov magistrátu za cíl seznámit obyvatele s tím, co pro ně vedení města doposud udělalo. Jedním z témat je například plán na vyhřívané tramvaje, jiné plakáty upozorňují na zveřejňování smluv online.

Opozice i některé nové strany shodně tvrdí, že jde o předvolební boj, který je nečestný. Primátor Hudeček se k celé záležitosti nevyjádřil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…