Pozor na obranyschopnost těla na dovolené

18.07.2016 0:00

Z pracovních i ekonomických důvodů bývá společná letní dovolená ve většině českých rodin vrcholem léta. Cílem společného pobytu u moře nebo na chatě je obvykle na chvíli se odpoutat od každodenní rutiny, která organismus vyčerpává a psychicky svazuje.

Pozor na obranyschopnost těla na dovolené
Foto: dodavatel TZ
Popisek: moře

S letními teplotami ale přichází i nepříjemná infekční onemocnění, kterým je třeba se bránit.

K tomu, abychom přežili letní dovolenou bez újmy, potřebujeme být v dobré kondici, což se leckdy ne zcela daří. Opuštění domova a všech jeho čtyřnohých obyvatel vyžaduje totiž často dost náročnou organizační činnost a psychické vypětí zároveň.

Když už dovolenkáři konečně usednou do dopravního prostředku odpovídající finančním možnostem a míře strachu ze způsobu cestování v dnešní rozbouřené době, nemůžou se ubránit pocitu vyčerpání. První ofouknutí klimatizací nebo jediná kvasinka v bazénu způsobí nepříjemnosti v těch nejlepších dnech z roku.

Pokud jste nepodcenili přípravu k opuštění domova, nepodceňte ani přípravu vlastního těla. Jestliže bude vaše imunita vykolejená už před odjezdem, přijde veškerá snaha vniveč.

Pro účinnou obranu před oslabením imunity, využijte možnosti enzymoterapie, přibalte si s sebou například cestovní balení léku Wobenzym, který vám pomůže zrychlit a usnadnit průběh nechtěné infekce včetně mykóz, zbavit se otoků, nebo výrazně zkrátí dobu léčení po úrazech, operacích a dokonce i po přehnaném opalování. Máte-li ještě před dovolenou čas, vyplatí se posílit imunitu i správným doplněním vitamínů, proto dbejte i na zdravou a vyváženou stravu nejen před dovolenou, ale po celý rok.

Přibalte si s sebou cestovní balení léku Wobenzym, který vám případně pomůže zrychlit a usnadnit průběh nechtěné infekce včetně mykózy, zbavit se otoků, výrazně zkrátit dobu léčení po úrazech, operacích a dokonce i při popáleninách různého stupně, mj. i po přehnaném opalování. Máte-li ještě před dovolenou čas, vyplatí se posílit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: MaB

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

13:22 To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

Ministr vnitra Vít Rakušan neříká české veřejnosti pravdu o migračním paktu. Tvrdí to už i koaliční …