Pražská trojkoalice v ulicích. Máte právo rozhodnout, hlásá

20.08.2014 16:01

Tradiční reklamní plochy budou v rámci kampaní v komunálních volbách opět využity naplno. V Praze již nyní můžeme vidět reklamu trojkoalice Starostů, zelených a KDU-ČSL. Většina sloupů veřejného osvětlení je tak využita k propagaci této koalice.

Pražská trojkoalice v ulicích. Máte právo rozhodnout, hlásá
Foto: Hans Štembera
Popisek: Hnutí STAN chce také do zákona zavést tzv. domovské právo tedy určitou příslušnost k obci, kde se člověk narodí

Připomeňme, že v loňských sněmovních volbách tuto variantu použila hlavně strana Hlavu vzhůru!, která se však do sněmovny nedostala. Strana Svobodných pak sloupy využila v boji o posty v europarlamentu.

Trojkoalice má v Praze vysokou šanci se na magistrát dostat. V současných průzkumech se její potenciál odhaduje na 16-18 procent. První příčku stále drží TOP 09 v čele s nejméně oblíbeným primátorem v Česku Tomášem Hudečkem, která v Praze při eurovolbách spolu se STAN získala téměř 27 procent.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Markéta Grušáková

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…