Proč lžete? otázala se Tachecí Krause. A bylo zle

01.11.2011 15:20

Mezi známými moderátorskými esy, Janem Krausem a Barborou Tachecí, došlo k nečekané hádce. Při rozhovoru pro deník MF Dnes se obvinili ze lži. Krause spor tak vytočil, že interview nedokončil a odešel. V roztržitosti si ponechal i novinářčin diktafon.

Proč lžete? otázala se Tachecí Krause. A bylo zle
Foto: Hans Štembera
Popisek: Fotokoláž.

Tachecí v rozhovoru pro deník uvedla, že Kraus volil ČSSD v době, kdy jí šéfoval Jiří Paroubek.

Oranžový nejsem, lžete

 "Já jsem ji nevolil, to jste si spletla. Nevím, jak jste na to přišla, lžete. Jednou jsem volil do Senátu, jinak k volbám nechodím," oponoval jí moderátor.

Podle deníku rozpor vyvrcholil o chvíli později, ve chvíli, kdy Kraus hovořil o politických stranách. "To jsou společenství, která fungují na nějaké bázi, a ta báze, je-li vadná, tak produkuje vadné lidi jako své představitele."

Více o Barboře Tachecí ZDE

Politické strany jsou podle Krause odrazem české společnosti, která je v takovém stavu, v jakém je. V lepším prý být nemůže, protože je "zrasovaná" komunismem.

Proč lžete? tázala se Tachecí. A bylo zle

Poté Kraus podle deníku učinil výpad proti autorce rozhovoru: "Ostatně vy jste jejím ideálním představitelem, protože jste člověk, který si hraje na to, že se raduje z mála a přitom se vlastně bojí. A proto to je, jak to je." "Proč lžete?" reagovala promtpně Barbora Tachecí.

Po pár dalších slovních invektivách Krausovi došla trpělivost a odešel ze studia. Tachecí jej na chodbu hledat nešla. Prý ho zná a ví, že nešlo o žertík, jak si mysleli někteří jeho kolegové.¨

Sledujeme rozhovory Barbory Tachecí ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jas

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

9:25 Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

Akce zakázána. Doslova. Plzeňsko je, zdá se, „průkopníkem“ praxe, kterou najdeme možná v padesátých …