Raiffeisenbank: Rychlá půjčka vrací za řádné splácení až 50 tisíc korun

19.04.2013 16:51

Raiffeisenbank zvýhodňuje oblíbený spotřebitelský úvěr Rychlá půjčka. Pří řádném splácení klienti mohou od banky zpět získat až 50 tisíc korun.

Raiffeisenbank: Rychlá půjčka vrací za řádné splácení až 50 tisíc korun
Foto: Raiffeisenbank
Popisek: Raiffeisenbank

 

Raiffeisenbank nově dále zvýhodňuje svůj spotřebitelský neúčelový úvěr Rychlá půjčka tím, že odmění klienty, kteří po celou dobu úvěru řádně splácí. „Klienty odměníme za řádné splácení, a to podle délky trvání úvěru a jeho výše. Čím delší a vyšší půjčku si klient sjedná, tím vyšší částka se mu na konci vrátí. Zpět je možné získat až 50 tisíc korun, a to pro úvěry ve výši alespoň 250 tisíc korun s délkou splatnosti minimálně 5 let,“ vysvětlila produktová manažerka Raiffeisenbank Zuzana Hyblerová. Nabídka platí od 22. dubna do konce června. 
 
Raiffeisenbank nabízí svou Rychlou půjčku s úrokovou sazbou od 8,9 %, neúčtuje žádné poplatky za poskytnutí ani vedení úvěru. Součástí úvěru je zdarma i základní pojištění proti neschopnosti splácet. Úvěr lze získat od 20 tisíc do 500 tisíc korun.
 
„Nejsnazší cestou, jak si řádné splácení zajistit, je zasílání pravidelného příjmu na eKonto a nastavení inkasa,“ dodala Zuzana Hyblerová. V rámci eKonta Komplet klient v jednom transparentním poplatku získává mj. neomezený počet domácích plateb, neomezený počet výběrů z bankomatů po celém světě zdarma, kontokorent, spořicí účet či kreditní kartu, která vrací určité procento z každého nákupu.
 
Tomáš Kofroň
Raiffeisenbank a.s.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…