Rok 2012 podle Škromacha: Lidé budou mít šanci dát sbohem Nečasovi i Kalouskovi

01.01.2012 18:28

Bývalý poslanec za ČSSD, dnes senátor za tutéž stranu, vždy dobře naladěný Zdeněk Škromach prožil Vánoce v rodinném kruhu. Teď je sám zvědavý, jak dopadne příští rok 2012. Podle něj bude hodně v rukách veřejnosti – lidí, voličů.

Rok 2012 podle Škromacha: Lidé budou mít šanci dát sbohem Nečasovi i Kalouskovi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Místopředseda Senátu i ČSSD Zdeněk Škromach

“Vánoce jsem tradičně trávil v kruhu rodiny a návštěvami příbuzných. Na Silvestra jsem společně s celým světem oslavil mé narozeniny. Nějak to utíká,“ povzdechl si senátor, který je poměrně pracovitý, a téměř vždy dobře naladěný. U lidí je vnímám jako “lidový politiky“, se smyslem pro humor, který se snaží pomáhat maličkostmi v obcích, městech a městečkách.

A jaký že podle jeho názoru bude nový rok 2012?

“Nový rok asi nebude jednoduchý, ale bude záležet jen na naší společné vůli se s ním poprat. Na podzim v krajských a senátních volbách budou moci občané naostro dát sbohem Nečasovi s Kalouskem a Johnem,“ říká Zdeněk Škromach a vyzývá občany, aby rozhodně šli k volbám.

“Měl by to být významný impuls k pádu této zprofanované vlády a k novým svobodným volbám spolu s přímou volbou prezidenta,“ dodal senátor za ČSSD.

Škromach zůstává optimistou

Sám zůstává optimistou, a i když si je vědom toho, že pro mnoho lidí, kteří budou muset sáhnout hlouběji do kapes, už přišli, nebo teprve přijdou o práci, věří, že bude líp.

“ Věřím, že ten nový rok 2012 bude startem k nové a úspěšné budoucnosti občanů České republiky. Je to vše ale jen v jejich /našich/ rukách. Voliči jistě mají co říct a doufám, že si to nenechají pro sebe a k volbám půjdou,“ dodal politik.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radek Kraus

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…