Rudá kráska Končická: Parlament mi svatbu nezkazí

29.06.2010 15:10

Mladičká komunistická poslankyně Květa Končická se nejprve nechtěla ke svému kolegovi Janu Klánovi vyjadřovat, ale když zazněl dotaz, jestli jí není líto, jak na něj bulvár útočí, přece jen spustila.

Rudá kráska Končická: Parlament mi svatbu nezkazí

Pětadvacetiletá Květa Končická je čerstvou dopravní inženýrkou. Ve sněmovně zažila teprve dvojí setkání s kolegy poslanci. S Janem Klánem, u něhož bulvární deník objevil zálibu v nemravných inzerátech, se však viděla víc a to nejen v klubu poslanců.

„Byli jsme spolu na obědě. Ale tam kromě něj třeba byla i Gábinka Hubáčková. Ta je také úplným nováčkem ve sněmovně," svěřila se poslankyně ParlamentnímListům.cz.

Nevěří ale, že by si Klán inzeráty se sexuálním podtextem sám psal. „Zasmála jsem se, jak bulvár na kolegu Klána útočil. Na mne ale působí velmi mile. Dobře jsme si u oběda popovídali. Myslím, že ty inzeráty s délkou pohlaví, a zálibou v sexuálních polohách byly na něj narafičené," řekla Končická.

Někdo asi jeho identity zneužil

„Lituji ho, že si jej bulvár vybral. Nemůže se nijak bránit, ale já si myslím, že ty inzeráty nejsou z jeho pera. Kdokoliv může zneužít vaši identitu a cokoliv zveřejnit na webu a pak to média proti vám zneužijí. Může dojít na každého z nás. Každý máme nějakou slabinu," poznamenala k „rudému" kolegovi.

Vyhla se ovšem dotazu, co by říkala tomu, kdyby Klán měl opravdu přirození dlouhé 17 centimetrů, jak tedy ten "někdo cizí" za něj prohlašoval. "K tomu se nechci vyjadřovat. To jsou velmi intimní záležitosti," začervenala se.

Mladý komunista se ale oficiálně přiznal, že by si rád brzy našel nějakou partnerku. Je totiž nezadaný. Bude však hledat v prostorách sněmovny? Vždyť nevěstu si tady kdysi našel i někdejší premiér Stanislav Gross. Jeho nynější žena Šárka totiž kdysi pracovala ve sněmovní restauraci jako provozní. „U mne mu ale pšenka nepokvete. Já se v září vdávám," pousmála se k tomuto dotazu sličná komunistka.

Nevěstou na útěku se prý nestane

Že by však nakonec na vdavky nedošlo, tak jako třeba u velmi exponovaných slečen, které se po volbě miss dostanou do víru šoubyznysu a modelingu, si ale novopečená politička nepřipouští. „Kdepak. Máme už svatbu zamluvenou a všechno na veselku je zaplacené," vysvětlila.

Před necelým měsícem Končická měla státnice. Stala se z ní dopravní inženýrka. U zkoušek jí ale její poslanecký mandát vůbec nepomohl. „Měla jsem z chování profesorů dojem, že snad ani nevědí o mém zvolení do sněmovny. Dali mi to najevo až při vyhodnocení, kdy se při dotazu na práci usmáli a řekli, že u mne je to již známo. Toť vše," dodala.

Měnila by dopravní systémy

Kdyby se do sněmovny nedostala, tak by Končická byla expertkou na dopravní systémy. „Pro více měst bych zpracovávala dopravní poptávkový systém. Byla bych zaměstnaná u jedné z dopravních společností. Na téma dopravního systému jsem navíc zpracovávala i diplomovou práci," doplnila.

Vyvrátila však, že by ve sněmovně nějak  významně chtěla protěžovat region, za nějž šla do volebního klání. „Jsem ze Svitav, ale že bych poslala v rámci porcování medvěda do svého regionu nějaké firmě peníze, tak to zcela vylučuji," uzavřela rozhovor pro ParlamentníListy.cz.

Čtěte také:
Rudá kráska ve sněmovně: Jsem nadšená, že se mi to povedlo

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Olga Böhmová

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

9:25 Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

Akce zakázána. Doslova. Plzeňsko je, zdá se, „průkopníkem“ praxe, kterou najdeme možná v padesátých …