S Nečasovým manželstvím je to ještě horší, spekuluje bulvár

07.02.2013 6:32

Premiér Petr Nečas (ODS) po sedmadvaceti letech manželství přestal nosit snubní prsten. Jeho manželství procházející krizí je zřejmě v poslední fázi. Nebo podle bulvárního deníku Blesk možná již dokonce skončilo rozvodem. K tomu se ale Nečas odmítl vyjádřit.

S Nečasovým manželstvím je to ještě horší, spekuluje bulvár
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vláda představila nové emisní plakety, schválila misi vojáků do Mali a přislíbila již žádné daňové úpravy do konce svého volebního období

O tom, že svazek s manželkou Radkou neklape, informoval veřejnost sám Nečas prohlášením z 16. ledna letošního roku. "Moje manželství prochází složitým obdobím. Už dlouhodobě nejsme schopni sladit naše představy o rodinném a pracovním životě. Již několik měsíců žijeme odloučeně," přiznal tehdy premiér. O rozvodu se v té době bavit nechtěl.

Nicméně jak si deník Blesk všimnul, i poté nosil Petr Nečas "symbol lásky a věrnosti" - snubní prsten. Na fotografii z 5. února už ale jeho prsteníček zlatý kov nezdobí.

Spekulace o rozvodu

Jestli to, že premiér už nenosí snubní prstýnek, znamená rozvod, ale Nečas nepotvrdil. "Prohlášení, jež jsme vydali, platí v plném rozsahu," napsal v odpovědi pomocí textové zprávy na dotaz Blesku. Na dotaz, proč tedy nemá prstýnek, už neodpověděl.

Lidé z jeho okolí se podle deníku domnívají, že jeho manželství spěje k definitivnímu konci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…