Souboj Paroubek Nečas se blíží, Moravec venčí psa

27.05.2010 16:46

České televizní diváky čeká ve čtvrtek večer závěrečný duel předsedy ČSSD Jiřího Paroubka a lídra ODS Petra Nečase. Zatímco politici se pilně připravují se svými týmy, moderátor Václav Moravec vyrazil na procházku se psem.

Souboj Paroubek Nečas se blíží, Moravec venčí psa

Volební duel nabídne řadu inovativních prvků, které se inspirují předvolebními diskusemi britské BBC. „Živý přenos bude za účasti publika, kterému nebude dovoleno nijak zasahovat do debaty. Publikum se omezí pouze na potlesk v úvodu a na konci pořadu," řekl ParlamentnímListům.cz člen štábu, který přenos připravuje.

Související: Moravcův duel: Na odpověď minuta, Paroubek i Nečas tvrdě trénují


Nebude dovoleno skákat do řeči

ParlamentníListy.cz se zajímaly, jak se na vypjatý duel připravuje moderátor Václav Moravec. Scénář již prostudoval a nyní venčí psa.

Během čtvrtečního duelu nebude jeho účastníkům dovoleno skákat si vzájemně do řeči. "Případné porušení pravidel diskuse jedním z lídrů Václav označí za faul a jasný vzkaz pro voliče," dodal zdroj redakce..

Sám Moravec se na čtvrteční večer těší. "Budou jasně daná pravidla. Máme pocit, že ten pořad bude zajímavý a přinese úplně nové prvky do českého prostředí," řekl moderátor ParlamentnímListům.cz.

FOTOGALERIE: Příprava Václava Moravce na čerstvém vzduchu

Čtěte také:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nep

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ukrajina? Putin schválně brzdí. Francouzský generál mrazí

8:31 Ukrajina? Putin schválně brzdí. Francouzský generál mrazí

„Myslím, že Ukrajina postupně směřuje ke katastrofě,“ uvedl vysloužilý francouzský generál Dominique…