Štamgasti hodili Kalouska do vody. I to dnes napsali o ministrovi financí

20.03.2012 12:33

To, že je ministr financí Miroslav Kalousek již pěknou řádku týdnů rozvedený, prasklo včera, kdy tuto událost odhalily ParlamentníListy.cz. Kalousek pak postupně všem médiím tento fakt potvrdil. Proto dnes bulvární deník Aha! tasí proti Kalouskovi další mediální zbraň – deník se totiž pitvá v jeho majetku. Dokonce Aha! hlásá, že rodinný dům v Bechyni Kalousek v minulých měsících téměř již nenavštěvoval. „A když ano, tak ho štamgasti z hospody hodili do vody,“ připomíná Aha! nedávnou událost.

Štamgasti hodili Kalouska do vody. I to dnes napsali o ministrovi financí
Foto: Filip Jandourek
Popisek: Ministr Kalousek zavítal do Otázek Václava Moravce

„Ano, rozvodové stání proběhlo, rozsudek je platný. Chybí ještě pravomocná doložka,“ potvrdil i pro Aha! ministr financí Kalousek konec svého letitého manželství. „Dále to komentovat nebudu,“ dodal pak k dotazu na důvod rozpadu svazku.

„To, že nebyl v manželství s inženýrkou chemie Radkou spokojen, si ale cvrlikali vrabci na střechách,“ poznamenal pak bulvár a připomněl, že Kalousek již nějakou dobu bydlí v luxusním pražském hotelu. „Nejlevnější pokoj stojí tři a půl tisíce za noc, nejdražší apartmá 47 tisíc korun,“ napsalo k tomu Aha!

K rozdělení majetku Kalouskových pak bulvární list poznamenal, že k částečnému majetkovému vyrovnání a dohodě již došlo, neboť dům v Bechyni je už psaný pouze na dceru Radku a syna Petra.

„Ostatní nemovitý majetek byl přepsán už dříve na syna Petra. Jde o byt ve Strašnicích, byt ve Veleslavíně (polovina na manželku) a dokonce několik tisíc metrů čtverečních pozemku v jihočeské Bechyni,“ poznamenal úsečně deník.

„Dlouhá léta jsem podával majetková přiznání. Myslím si, že majetek, který máme s manželkou společný, je dost známý. A do toho, jak jsme si jej mezi sebou rozdělili, nikomu nic není,“ uzavřel otázku majetkového vypořádání pro Aha! sám Kalousek.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: olb

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…