Ústecká SPOZ: Předsednictvo strany nerespektuje práva nás členů

07.05.2012 9:22

Informace o vývoji situace v krajské organizaci Strany práv občanů ZEMANOVCI v Ústeckém kraji.

Ústecká SPOZ: Předsednictvo strany nerespektuje práva nás členů
Foto: SPOZ
Popisek: Logo Strany práv občanů - Zemanovců

SPOZ v Ústeckém kraji se připravuje na novou přeregistrační krajskou konferenci, kterou nařídilo předsednictvo strany v rozporu se Stanovami strany. Konference se bude konat dne 12.5.2012v Teplicích a delegáti budou volit nové vedení SPOZ v Ústeckém kraji a zároveň sestavovat kandidátku SPOZ pro podzimní volby do Krajského zastupitelstva Ústeckého kraje. Tato konference bude tedy klíčová pro další činnost Zemanovců v Ústeckém kraji.

Předsednictvo SPOZ a politická rada SPOZ zcela zjevně překračuje své pravomoci dané Stanovami strany. SPOZ je Strana práv občanů ZEMANOVCI. Ale i přesto tato strana nerespektuje práva ani svých členů. Jak potom chce bránit práva občanů?

Tuto stranu zakládal Miloš Zeman, pro něhož v současné době členové SPOZ sbírají podpisy pod petici za jeho kandidaturu na prezidenta ČR. I členové v Ústeckém kraji, včetně členů předsednictva Krajského výboru SPOZ Ústeckého kraje, které Předsednictvo strany nazvalo drzouny. A to jen proto, že vedení krajského výboru požadovalo dodržování Stanov strany. Strany práv občanů. A Miloš Zeman vedení kraje za toto jednání dokonce odsoudil…

Kam zmizely ideály Strany práv občanů? V současné době jde vedení strany pouze o získání dostatečného množství podpisů pro Miloše Zemana a jeho kandidaturu na prezidenta. Někteří členové vedení strany se svým konáním snaží zbavit nepohodlných lidí ve vedení Krajského výboru v Ústeckém kraji.

Krajská konference, která se konala v lednu tohoto roku a volila vedení krajské organizace, byla za asistence členů vedení strany záhadně napadena u Republikové kontrolní komise SPOZ a následně zpochybněna. A to vše opět proti Stanovám strany. A Miloš Zeman opět pouze tiše přihlíží, i přes to, že se krajská organizace již několik měsíců zmítá v krizi.

Po aférách nabírání černých duší v jiných politických stranách, se takzvané velrybářské praktiky objevují i ve straně prezidentského kandidáta Miloše Zemana. Dokládá to překvapivě rychlý nárůst členů místní organizace v Teplicích z 15 na 69 členů. Kolem tohoto nárůstů se však objevuje řada otázek, na které budeme požadovat odpovědi právě na krajské konferenci SPOZ v Teplicích dne 12.5.2012.

Za Krajský výbor SPOZ ÚK
Bc. Ludvík FILIP v. r.
předseda KV SPOZ ÚK

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: SPOZ

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Co to je? Knihu koupili, ale prodávat ji nechtějí? Miloš Zeman zakročil

15:15 Co to je? Knihu koupili, ale prodávat ji nechtějí? Miloš Zeman zakročil

Kniha Spiknutí, která byla v minulém týdnu v pražském Arcibiskupském paláci slavnostně uvedena na tr…