Úvěry na bydlení od ČSOB se přizpůsobí přáním klienta

05.05.2013 11:24

ČSOB Hypotéka a ČSOB Půjčka na lepší bydlení v nové kampani kromě výhodných úrokových sazeb nabízí i další možnosti nastavení úvěru podle přání každého klienta.

Úvěry na bydlení od ČSOB se přizpůsobí přáním klienta
Foto: Archiv
Popisek: ČSOB - logo

 

Dle individuálních potřeb bude možné sjednat slevu z úrokové sazby u hypoték o 0,1 %, zpracování úvěru zdarma nebo mimořádné splacení zdarma. Klient si může vybrat jednu z nabízených možností. Kampaň na podporu financování bydlení na míru odstartovala ve čtvrtek 2. května a potrvá až do konce června.

„Jaro je každoročně obdobím se zvýšeným zájmem o hypoteční úvěry a letos tomu není jinak, a proto přicházíme se zvýhodněnou nabídkou. Díky kombinaci nízkých úrokových sazeb a výhodných cen nemovitostí vnímá mnoho klientů nynější období jako ideálním k pořízení vlastního bydlení financovaného za pomoci hypotečního úvěru. Díky novým výhodným nabídkám od ČSOB je úvěr na bydlení dostupnější než dříve a na vlastní bydlení může pomýšlet téměř každý,“ říká Ivana Bohatcová, výkonná manažerka útvaru Úvěrové produkty a hypotéky ČSOB.

Vylepšená Půjčka na lepší bydlení umožňuje klientovi lépe si nastavit výši splátky rozložením splácení až na 12 let. Nově je také možné půjčku poskytnout i na zahradní domek, příjezdovou komunikaci nebo na nákup a úpravu sklepních prostor.

Kampaň přináší řadu dalších bonusů. Klienti po sjednání Půjčky na lepší bydlení nebo hypotéky získají certifikát na slevu na nákup v SIKO Koupelny. Výše slevy je 15 % na koupelnový nábytek a 5 % nad rámec standardních slev na sortiment kuchyní.

Akční nabídky se kromě hypotéky a Půjčky na lepší bydlení vztahují i na Půjčku na cokoliv a Konsolidaci.

Kampaň potrvá od 2. května do 28. června. O nabídce bude ČSOB informovat prostřednictvím rádia, tisku, billboardů, internetu a dalších komunikačních kanálů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…