VIDEO Démon Farage seřval europarlament: Chaos v Řecku? Ještě jste nic neviděli

20.02.2012 14:02

Nigel Farage, britský politik United Kingdom Independence Party (UKIP), který do roku 2009 v Evropském parlamentu předsedal euroskeptické frakci Nezávislost a demokracie, dnes společně s Francescem Speronim vede nástupnickou frakci Evropa svobody a demokracie, měl buřičský projev v Evropském parlamentu, kde obvinil EU, že bude zodpovědná za násilnou revoluci v Řecku.

VIDEO Démon Farage seřval europarlament: Chaos v Řecku? Ještě jste nic neviděli
Foto: derekbennetteu-sceptic.blogspot.com
Popisek: Britský europoslanec Nigel Farage

Nigel Farage si opravdu nebral servítky. Jeho projev byl krátký, ale hutný. „Řecký premiér, ta loutka, mi vyrazil dech. Když hořely Athény, řekl, že něco takového nemá v demokracii místo. Jaké demokracii? Vždyť on není ani demokraticky zvolený, zvolili jste ho vy, hoši,“ bouřil Farage a pokračoval: „Řecko teď ve skutečnosti spravuje Trojka. A kdybych byl Řek, byl bych na těch demonstracích taky!“


Zakončil varováním: „Jestli Řekové nedostanou zpět drachmu, budete svědky něčeho příšerného!“

 



Farage a Česko


4. března 2009 přijal prezident Václav Klaus skupinu poslanců Evropského parlamentu ze skupiny Independence/Democracy v čele s Nigelem Faragem. Během setkání Klaus ocenil Farageovy projevy v Evropském parlamentu. Nigel Farage také jménem UKIP uvítal vznik české euroskeptické politické strany, Strany svobodných občanů, popřál ji hodně úspěchu a vyzval ji ke společnému boji za svobodnou Evropu.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ava

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

9:25 Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

Akce zakázána. Doslova. Plzeňsko je, zdá se, „průkopníkem“ praxe, kterou najdeme možná v padesátých …