Vaše volba opět pro Němcovou a Babiše. Nova zve stejné lídry znovu

11.10.2013 14:52

Televize Nova odvysílala v úterý a čtvrtek tohoto týdne předvolební speciály Vaše volba. Jejich hosty byli zástupci ANO a SPOZ a poté ODS a TOP 09. Příští týden se ke slovu dostanou nejprve představitelé ČSSD a KSČM a ve čtvrtek znovu Miroslava Němcová z ODS a Andrej Babiš z ANO.

Vaše volba opět pro Němcovou a Babiše. Nova zve stejné lídry znovu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslava Němcová

Televize Nova vysílá své předvolební speciály méně často než Česká televize, ale její duely nazvané Vaše volba moderované Markétou Fialovou jsou mnohem sledovanější než obdobné pořady České televize. Je to i proto, že si Nova vybírá atraktivní hosty. V úterý to byli lídři ANO a SPOZ Andrej Babiš a František Lukl, ve čtvrtek Miroslava Němcová z ODS a Karel Schwarzenberg z TOP 09.

A i v příštím týdnu to bude sázka na největší favority. V úterý se střetne první místopředseda ČSSD Michal Hašek a Pavel Kováčik z KSČM, ve čtvrtek si studio komerční televize znovu vyzkoušejí lídryně ODS Miroslava Němcov a předseda hnutí ANO Andrej Babiš.

Sledovanost druhé předvolební diskuse Vaše volba lehce zaostala za tou první, na níž se dívalo 490 tisíc diváků Podle údajů ATO Mediaresearch, které pro ParlamentníListy.cz zpracovala společnost MÉDEA RESEARCH, sledovalo duel Miroslavy Němcové a Karla Schwarzenberga na Nově 450 tisíc diváků při podílu na sledovanosti 21,43 procenta. Na čtvrteční předvolební diskuse na ČT24 se dívalo 120 tisíc lidí při podílu na sledovanosti 3,04 procenta.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jih

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…