Vyloženo na stole: Čunek se stane senátorem i hejtmanem

10.01.2012 14:11

REVUE Místo černé kočky na rameni má paní Jarmila Kusková bílého pudla. Samozřejmě ne na rameni, ale většinou se jí motá u nohou. Stejně jako její pes i ona je vstřícná a sympatická. Je to profesionální kartářka a dobře se vyzná v numerologii. Servítky si nebere a hned u dveří zákazníky postaví do latě. „Vy se ptáte na senátora Čunka a on o tom ví? Neví, že? Vy jeho příbuzná nejste. Nedělejte si z něj legraci, nemá to rád. Taky nesnáší, když se mu lže,“ razantně vysvětlila Kusková hned na začátku setkání zásadní věci. Ať chceme nebo ne, Jiří Čunek je známý a kontroverzní politik.

Vyloženo na stole: Čunek se stane senátorem i hejtmanem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Čunek

Spoustu lidí proto zajímá, jak se mu bude dařit v letošních senátních i krajských volbách. A protože to nikdo neví, zkusila se redakce ParlamentníchListů.cz zeptat právě ve Svituluny. Tak se totiž jmenuje firma paní Kuskové z Meziříčí. Zatímco politologové jsou k úspěchům Jiřího Čunka spíš skeptičtí, numerologická mřížka mu vychází skvěle. A co teprve, když vyložíme karty na stůl.

Karty vychází Čunkovi na jedničku

Jiří Čunek má dobře našlápnuto, čeká ho výborný rok a sám bude plný síly. Tarotové karty ukazují, že by měl zabodovat. „Ve finále to dobře dopadne, myslím, že by do Senátu měl projít. Bude se ale muset hodně snažit, zadarmo nic nedostane,“ vysvětluje kartářka význam vyložených karet. Jenže, jak už to bývá, cesta k úspěchu bude trnitá. A kam čert nemůže, tam nastrčí ženu.

„Opravdu mi to připadá, že bude mít velkou konkurenci v nějaké ženě. Nevím, možná po něm půjde, možná bude za ním stát. Jisté je, že se bude senátor muset hodně prosazovat,“ zadumaně sledovala karty Kusková.

Šance jsou velké, senátorské křeslo by mohl mít Čunek jisté, jenže on se poohlíží ještě po další židli a hned hejtmanské. Za lidovce půjde do voleb zastupitelstva Zlínského kraje jako jejich lídr. „Žádný výklad není stoprocentní. Podle těchto karet má velké šance, aby dosáhl i na pozici hejtmana. Ze začátku si příliš nebude věřit, ale myslím, že v lidech tady má zastání,“ říká jednoznačně Kusková pro ParlamentniListy.cz.

Senátor na karty kašle, zajímají ho zákony

Horoskopy, karty nebo numerologie Čunkovi nic neříkají. To, že mu teď věští ten nejlepší rok, ho ale potěšilo. „Samozřejmě i to je dobrá zpráva. Této věci ale nerozumím, ani je nevyhledávám,“ reagoval věcně Čunek. Sám prý sem tam klikne na horoskop na internetu, žádné závěry z toho ale nevyvozuje. Karty stranou, Čunek je v těchto dnech velmi zaměstnaný. Připravuje totiž změny zákona o obnovitelných zdrojích. „Republika v minulém období přišla o miliardy, připravuji změny tak, aby zákon byl lepší. Současný zákon je neuvěřitelně špatný,“ podotkl Čunek pro ParlamentniListy.cz. Chce měnit zákony tak, aby z nich vypadly nesmysly, které občany obtěžují. „Snažím se pomáhat v těch věcech, kde mohu i ve svém volebním obvodu,“ podotkl Čunek.

Vždycky si bude hájit svoji pravdu

Od roku 2001 do roku 2010 byl prý Jiří Čunek v období, kdy se měl naučit hospodařit s penězi, mocí a svým postavením. „Toto období mu nastavovalo zrcadlo. Co udělal, to se mu vrátilo. Co začne dělat od loňska do letošního února, to s ním poběží dalších devět let života,“ předpovídá Kusková. Jisté je podle ní jedno. Tento rok pro něj bude vzácný. Ovlivňuje ho totiž číslo jedenáct. To jsou prý vzácné roky, které se vyskytují jednou nebo dvakrát za život. „Bude to pro něj velmi důležitý rok, kdy mu bude napovězeno shůry, co má dělat. Měl by si všímat víc detailů, lidí i článků v novinách. Tento rok ho vrátí zpátky na životní cestu, ke které byl předurčen. Dá mu hodně síly a když poslechne vnitřní já, posune ho to hodně dopředu,“ vysvětlila Kusková. Karty prozradily i to, že Čunek není zákeřný člověk a nechce nikomu škodit. Naopak se dokáže obětovat pro ostatní lidi.

Tarotovým kartám každý z nás sice věřit nemusí, jasné ale je pro každého: Čunek říká jasně co si myslí a to se spoustě lidem nemusí líbit. Těžko ovšem říct, jak by výklad dopadl, kdybychom se ptali kartářky z Prahy.

Jiří Čunek

  • KDU-ČSL
  • ANO křesťanským hodnotám
  • senátor

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Daniela Čunková

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…