Využijme špatné atmosféry ve společnosti, vyzývá Paroubek

19.01.2012 21:40

Předseda Národní socialisté – levice 21. století Jiří Paroubek se chystá zprofesionalizovat svou stranu a hledat schopné lidi v krajích. Zároveň by strana podle něj měla využít špatné situaci ve společnosti.

Využijme špatné atmosféry ve společnosti, vyzývá Paroubek
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Paroubek

"Navazujeme na hnutí, které má obrovskou tradici. V tomto roce oslavíme již 115. výročí," uvedl Paroubek v projevu na ustavující konferenci pražské stranické buňky.

Musíme ukazovat problémy

Lidé jsou podle něj znechuceni hlavně korupcí. "I toho bychom měli umět využívat, musíme ukazovat na problémy. Musíme také do strany a na kandidátky přivádět a prosazovat lidi, kteří se v životě již nějak prosadili a ukázali, že něco umí. Musíme pracovat na tom, abychom ty nejkvalitnější lidi dokázali vytáhnout a zapojit do práce," pokračoval Paroubek.

Podle Paroubka je pro budoucnost NS-LEV 21důležité zaměřit se na profesionalizaci strany, alespoň částečnou. Dále také zmínil, že je zásadní mít dobré finanční prostředí.

reklama

autor: joh

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Snídáte špatné věci. EU vám zařídí nápravu

8:44 Snídáte špatné věci. EU vám zařídí nápravu

„Co snídáte?“ Právě tuto otázku si položili v uplynulých dnech poslanci Evropského parlamentu (EP) a…