Zasvěcený muž vypovídá: Mocní mají velký plán. Už je nikdo nezastaví

07.05.2013 13:44

JINÝMA OČIMA Nový světový řád, o kterém se stále častěji vzhledem k vývoji světových události hovoří, nemusí představovat nic špatného. Může dokonce prý pracovat i ve prospěch lidstva, což je jeho úkolem. I tak se dá dívat na něco, co nikdo oficiálně nepotvrdil, ale o čem se píše a mluví v různých sférách celého světa. Jedno riziko totiž v něm zahlédnout lze: A to, že jde o snahu o jakýsi druh otroctví, který dělá z lidí nesoběstačné jedince neschopné žít přirozeně.

Zasvěcený muž vypovídá: Mocní mají velký plán. Už je nikdo nezastaví
Foto: hns
Popisek: New world order, ilustrační koláž

Stále častěji se objevují někdy už dokonce i v televizích, ale spíše na serveru YouTube, různé filmy a dokumenty o nebezpečí číhající z nastolení Nového světového řádu. Ať už si o tom jedinec myslí cokoli, pravdou je, že si k tomu v současné době lze přečíst i poměrně rozsáhlou řadu literatury. Jedna z knih, která v posledních dnech na toto téma vyšla, pochází z nakladatelství ANCH Books, jmenuje se Tajné společnosti – válka svobodných zednářů. A jak název napovídá, odhaluje roušku tajemství zednářů a dalších organizací při cestě k Novému světovému řádu.

Nejde však o fantazii, ale údajně o rozhovor autora se zednářem vysokého stupně zasvěcení. Ukazuje čtenářům myšlení, okultní praktiky a plány jednoho z největších tajných spolků dějin. Janu von Helsingovi se tak podařilo dostat do kontaktu s aktivním, vysoce postaveným svobodným zednářem. A ten zasvěceně informuje o působení celosvětového tajného společenství tak, že je u knihy avizováno: Není určena slabých náturám.

Jsme na systému závislí

Lidé si vůbec neuvědomují, jak moc už jsou na současném systému a zřejmě i tom, který přichází,  závislí. Přicházíme o svou přirozenou svobodu čili o možnost postarat se sami o sebe. Kdysi chodil člověk do lesa, znal různé byliny i rostliny a nehrozila mu smrt hladem. Dnes jsme závislí na nepřirozené stravě a plodinách z jiných zemí, takže už se nedovedeme živit plody rostoucími ve volné přírodě.

„Když s otevřenýma očima a s jasnou myslí pozorujete současnou situaci ve světě, zjistíte, že Nový světový řád už je vlastně zaveden. Většina lidí to však ještě nepoznala a i v budoucnu se bude řídit podle starých zvyků a vzorců chování. Nový světový řád se ukládá do postojů a přesvědčení lidí, až nakonec sami uvěří tomu, že je to jejich vlastní vnímání světa a že se sami rozhodli žít tak, jak žijí. V budoucnu tento přesvědčovací proces urychlí další události. Součástí systému nového světového řádu je téměř úplná kontrola lidí. I proto se společnost brzy změní. Všechno dosavadní bude zničeno, rozbito a korunou chaosu bude ten zmiňovaný Nový světový řád,“ říká v dialogu onen tajemný zednář.

A upozorňuje na to, že zmínky o světovém řádu zazněly jasně a zřetelně již před několika desetiletími. Velmi zajímavá byla v této souvislosti přednáška doktora Richarda Daye, bývalého ředitele Společnosti pro plánované rodičovství, sponzorované rodinou Rockefellerů (byl prý nositelem vysokých zednářských stupňů). Tato přednáška zazněla na setkání amerických pediatrů v roce 1969. Byl při ní popsán nový globální systém, jenž už je prý zaveden (!) a bude mít za následek postupnou proměnu lidstva. Richard Day při ní varoval posluchače před plánem světové elity zavést diktaturu a jednotné světové náboženství. Vyzval je ale také k tomu, aby si nedělali při přednášce žádné poznámky a vypnuli všechna nahrávací zařízení. Než začal, zmínil se, že dříve musel mlčet, ale v roce 1969 už o tajném plánu mluvit prý mohl, neboť vše už prý „je připraveno a nikdo to už nezastaví“.

Zajímavé je, že uvedl dlouhou řadu hesel, která popisovala to, co s sebou nastolení nového řádu přinese, i to, co mu bude předcházet. Jelikož je jich několik desítek, ParlamentníListy.cz vybraly jen některé.

  • Snížení počtu obyvatel Země
  • Povolenky k rození dětí
  • Nové pojetí sexu, sex bez reprodukce
  • Sexuální osvěta mládeže jako nástroj světové vlády
  • Podpora potratů jako nástroj ke snížení počtu obyvatel Země
  • Podpora homosexuality
  • Nové technologie reprodukce bez pohlavního spojení
  • Zánik rodiny
  • Ulehčení umírání a zavedení pilulky smrti
  • Omezení přístupu k bezplatné zdravotní péči a tím vyloučení starších lidí ze systému
  • Přísně kontrolovaný přístup k lékům
  • Úmyslně se zkomplikuje diagnostika nových nevyléčitelných nemocí
  • Potlačování léčby rakoviny
  • Vyvolávání srdečních infarktů
  • Sloučení náboženství a zánik starých náboženství
  • Školní docházka jako nástroj indoktrinace – úsilí zaměřené k slepému a odevzdanému přijetí určitého učení názorů či postojů, které nepřipouští diskusi ani kritiku
  • Odstranění některých knih z knihoven
  • Změny zákonů, jež vyvolají sociální a morální chaos
  • Podpora spotřeby alkoholu a užívání drog
  • Větší počet věznic
  • Nulová psychologická a fyzická jistota
  • Kriminalita jako nástroj ovládání společnosti
  • Sex a násilí jako součást zábavných programů
  • Ovládání a kontrola lidí
  • Terorismus za účelem větší kontroly

Jaký by byl život v Novém světovém řádu?

Pokud se zamyslíme nad výše uvedenými body, je jisté, že – pokud připustíme konspiraci – lidstvo vstupuje do totality takového kalibru, o jakém se mu dosud nesnilo. V Novém světovém řádu má existovat pouze jedna globální vláda s jednotnou měnou, náboženstvím, soudním dvorem i armádou. A podle plánovačů nového zřízení v něm má panovat věčný mír – alespoň takto shrnuje podstatu NWO autor knihy Tajné společnosti.

Nejde přitom o zcela novou myšlenku. Zakladatel Světového židovského kongresu Nahum Goldmann poznamenal již v roce 1915 následující slova:

Smysl a historické poslání naší doby lze shrnout do jedné věty: Jejím úkolem je stanovit nový řád a nově definovat úlohu lidstva. Současný společenský systém musí být nahrazen jiným. A tato přeměna spočívá ve dvou krocích: zničení starého řádu a nastolení nového. Nejdříve bude třeba odstranit jakékoli hranice, je třeba zrušit veškeré tradice a vytrhnout jednotlivce z jejich přirozeného prostředí. Stáří bude znakem nemoci.

Moci, které vykonávají tuto negativní úlohu naší doby, jsou kapitalismus v oblasti ekonomicko-sociální a demokracie na poli politicko-duchovním. Dílo dokoná teprve vojenský duch.“

Jací jsou podle tajemného muže zednáři, co ovládají svět?

Součastí rozhovoru autora Helsinga s oním zástupcem zednářů, který se údajně pohybuje v jejich nejvyšších sférách, je samozřejmě otázka na to, zda tedy osobně zednáře, kteří drží v rukou osud světa, zná. A také to, jací to jsou lidé. Má se jich lidstvo bát?

„Jsou to velmi příjemné osoby, mají skutečně obrovský vliv a dávají si záležet na tom, aby si vyslechly a zohlednily nejrůznější názory a postoje, protože činí rozhodnutí týkající se celé planety. Jsou to také pragmatičtí lidé, kteří světové dění, politiku i hospodářství vnímají z pozice tvůrčího boha. Rozhodují chladnokrevně,“ odpověděl tajemný muž.

K tomu, zda znají tito lidé program směrující k nastolení Nového světového řádu, pak dodal, že ten program se utváří sám od sebe.

„Jen je třeba vědět, jak se mění a jak jej lze přizpůsobit novým okolnostem. Podstatou je, že musíme být připraveni přijmout každou změnu, a to je ten program. Je to předurčení, jež vychází z univerzálního cyklu. Nejsou to bezcitní jedinci – to ne, ale jsou velmi pragmatičtí. Vše, co se dnes ve světě děje, bylo psáno už ve Starém a Novém zákoně. Ilumináti, zednáři nebo jiné další organizace jsou tedy jen asistenty při plnění velkého plánu,“ odpověděl dál zednář.

Karel Gott – první ze známých osobností, který o ovládnutí světa pohovořil nahlas

I když je stále mnoho lidí, kteří se konspiračním teoriím vysmívají, aniž by se zamýšleli nad fakty, o kterých se zmiňují (nebo alespoň hypotézami), i v Česku se objevují v poslední době stále častěji názory o tom, že v jistých oblastech je třeba je přijmout. Karel Gott již před několika lety v rozhovoru pro Lidové noviny byl jeden z prvních, který si troufl promluvit o rizicích nastolení Nového světového řádu i o rizicích toho, že může být svět ovládán z pozadí mocnou malou skupinou lidí. Možná za to může i skutečnost, že se zpěvák díky své popularitě už od 60. let stýkal s vlivnými lidmi na Východě i Západě a měl tak přístup k informacím, které pro veřejnost zůstávaly nedostupné.

„Jsem přesvědčený, že zvlášť v posledních stoletích nejde v oblasti politiky o žádné omyly lidí. Naopak politika se odvíjí podle přesných scénářů, nic se neděje náhodou, i to nejhorší  - jako války. Vždy je o vítězích rozhodnuto dávno předtím. Stejné banky podporovaly toho, kdo je rozpoutal, a vyjednávaly s tím, kdo byl napaden. Domlouvaly se, čím budou platit, až jim budou posílat zbraně. Běh světa řídí tyto vysoké nadstátní kruhy, tzv. ilumináti nebo osvícenci a také svaté řády a lóže až po mysticko-okultní organizace,“ uvedl Karel Gott.

A upřesnil, že jde o osoby, které tím pádem určují, kdo bude dělat politiku. „To ostatní už je jenom velké divadlo,“ řekl.

ParlamentníListy.cz přitom v posledních měsících přinesly hned několik rozhovorů i informací od dalších osobností v Česku, které se k těmto teoriím přidávají nebo alespoň přiklánějí. Možná tomu nahrává i fakt, že se otevřeně stále častěji začíná hovořit o tom, že kapitalismus končí a stále se marně hledá náhrada za toto společenské zřízení. Bude tato náhrada skutečně v Novém světovém řádu?  

Co to je svobodné zednářství?

Pod pojmem svobodné zednářství se rozumí etický spolek svobodných lidí, kteří jsou přesvědčeni, že neustálou prací na sobě samém lze dosáhnout lidštějšího přístupu k jiným. Existuje pět základních ideálů, které svobodné zednářství uznává, chce je realizovat a prohlubovat: svoboda, rovnost, bratrství, tolerance a lidskost. Strukturou organizace jsou takzvaná lóže, kterých je nyní ve světě asi 35 tisíc s přibližně pěti miliony členů.

Řád zednářů je opředen mýty, což má zřejmě původ ve slibu mlčenlivosti, který musí striktně dodržovat vůči okolnímu světu.

Kdo je autor knihy Jan van Helsing?

Německý autor, vlastním jménem Jan Udo Holey. Odmalička přivykal samostatnému, na obecném a převládajícím mínění nezávislému myšlení a cítění, poněvadž jeho rodina byla spirituálně orientovaná.

V osmdesátých letech začal autor intenzivně cestovat a dodnes navštěvuje mnohé země světa. Na svých cestách pátrá po faktech osvětlujících pozadí záhadných přírodních jevů a společenskopolitických utajovaných skutečností. Nashromážděné poznatky, informace i fakta zveřejnil ve svých knihách, kterých dosud vydal deset. Jeho první publikace Tajné společnosti odkrývala některá fakta na pozadí takzvaných konspiračních teorií a byla přeložena do osmi jazyků. Tři roky poté, v roce 1995, vyšlo pokračování, které však natolik pobouřilo jisté kruhy v Německu a Švýcarsku, že muselo být pod tlakem soudního rozhodnutí okamžitě staženo.

Titul Válka svobodných zednářů, z kterého ParlamentníListy.cz citovaly výše uvedené stati, vydalo letos v dubnu slovenské nakladatelství ANCH BOOKS. Jde o třetí díl, navazující na Tajné společnosti.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

reklama

autor: Alena Hechtová

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kádrovací banka? Maso nejezte, velí KB. A další, další pokyny

13:15 Kádrovací banka? Maso nejezte, velí KB. A další, další pokyny

Zkratka KB je v Česku už léta spojená s Komerční bankou. Ale vzhledem k tomu, jaké „inspirace“ má Ko…