Zaměstnanci, podpořte ODS, vyzvala Strana soukromníků

21.05.2010 18:34

Na stejné lodi jsou zaměstnavatelé i zaměstnanci podle předsedy Strany soukromníků Senjuka, a tak by měli volit ODS, aby nebyly obě dvě skupiny neustále perzekuováni.

Zaměstnanci, podpořte ODS, vyzvala Strana soukromníků

Týden před volbami si notovala ODS se Stranou soukromníků, jejíž představitelé nejsilnější parlamentní stranu veřejně podpořili. „Bez našich zaměstnanců nemůžeme provozovat naše živnosti a podniky. Zaměstnavatelé i zaměstnancijsou ale neustále perzekuováni," posteskl si předseda Strany soukromníků Rostislav Senjuk.

Ten je přesvědčen, že zaměstnanci mají ve skutečnosti stejný zájem jako jejich zaměstnavatelé. „Když si vezmete princip superhrubé mzdy - to je přesně ta mzda, která pro nás znamená vynakládané prostředky na daného zaměstnance. I zaměstnanci si musí uvědomit, že do státního rozpočtu odvádějí skoro 48 procent toho, co vydělají. Naše zájmy jsou tedy společné i s našimi zaměstnanci," uvedl Senjuk.

Nečas chce pokračovat v odstraňování bariér, které komplikují podnikání

Podle lídra ODS Petra Nečase jsou podnikatelé a jejich aktivity zásadním předpokladem pro zdravý a rychlý růst ekonomiky a vytváření nových pracovních míst. „Proto budeme podnikatele vždy hájit. Chceme pokračovat v odstraňování bariér, které komplikují podnikání, a nedovolíme, aby sociální demokracie svou neodpovědnou politikou zvyšování daní, odvodů a byrokracie systematicky likvidovala podnikatele a nastartovala cestu ke státnímu bankrotu," prohlásil Nečas.

Ten zároveň připomněl, že občanští demokraté uzavřeli politické spojenectví se Stranou soukromníků ČR a Sdružením podnikatelů a živnostníků ČR. Na přípravě ekonomické části programu ODS se tak podíleli společně.

Související:

ODS: My máme řešení, ne sliby

ODS: Představujeme ESO

Foto: Hans Štembera

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jih

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

16:08 Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

V pátek 19. dubna 2024 se na území České republiky uskutečnila celoevropská dopravně bezpečnostní ak…