Zoo Liberec: Před strašidly i zimou budou chráněna i zvířata

21.10.2021 17:05 | Tisková zpráva

Již tradiční a oblíbená akce Strašidelná zoo se bude konat od 26. do 30. 10. v areálu liberecké zoo. Proti předchozím ročníkům v letošním roce přibudou v průběhu týdne i další různorodé aktivity pro děti.

Zoo Liberec: Před strašidly i zimou budou chráněna i zvířata
Foto: zooliberec.cz
Popisek: ZOO Liberec - logo

Tradiční večerní strašidelné prohlídky proběhnou opět dvě, a to v pátek 29. 10. a v sobotu 30. 10., vždy od 18:00. Pro návštěvníky budou připraveny dvě různé prohlídkové trasy, jedna méně strašidelná pro mladší děti, druhá, hrůzostrašnější, bude určena starším a odvážnějším. Před strašidly i zimou budou letos chráněna i naše zvířata a většina z nich bude schována v bezpečí svých vnitřních pavilonů, které zůstanou po dobu akce pro veřejnost uzavřeny.

Akce trvá do 21:00, pokladna však zavírá již ve 20:00. Cena vstupného je dle aktuálního ceníku.

Strašidlení v zoo

Anketa

Chcete Pekarovou Adamovou za předsedkyni Poslanecké sněmovny?

4%
93%
hlasovalo: 47018 lidí

Od úterý 26. 10. do čtvrtka 28. 10. si Zoo Liberec pro děti připravila i další aktivity se strašidelnou tematikou. Zájemci se mohou těšit na rukodělné „strašidílny“, dlabání dýní, karneval s Míšou Jadrnou nebo haloweenskou pohádku od Divadla Rolnička.

Program proběhne vždy na louce za hlavním vstupem do zoo. Od úterý do čtvrtka mají děti zvýhodněný vstup do zoo za 60 korun a za každou donesenou (ne)vydlabanou dýni v tomto termínu dostane každý návštěvník odměnu.

Podrobný program naleznete na webových stránkách Zoo Liberec ZDE.

Těšíme se na vás!

Všechny návštěvníky Strašidelné zoo bychom zároveň rádi požádali o zvážení možnosti využití MHD. V případech vyšší koncentrace návštěvníků zoo v jeden čas dochází ke komplikacím s parkováním a dopravou v okolí zahrady a všechna parkovací místa bývají rychle obsazena.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

7:02 ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

Česká obchodní inspekce zjistila, že na tuzemském trhu je v nabídce výrobek, který představuje vážné…