Vlastenci umírali za suverénní stát, proti tyranii z Německa. Stále třeba připomínat, zdůrazňuje Okamura

12.05.2024 10:46 | Rozhovor

SPD v Evropské unii znovu otevře otázku migračního paktu, ujišťuje Tomio Okamura poté, co ministr Rakušan předvedl kategorický postoj zdržením se hlasování. Vyzývá také k zastavení válečného šílenství a zbrojení, které organizuje i Fialova vláda z peněz daňových poplatníků. Ti ani netuší, co a za jakých podmínek se z jejich peněz vlastně kupuje, vláda jim to tají.

Vlastenci umírali za suverénní stát, proti tyranii z Německa. Stále třeba připomínat, zdůrazňuje Okamura
Foto: archiv
Popisek: Lídr SPD Tomio Okamura na besedě v Praze

Místopředseda poslaneckého klubu ANO Aleš Juchelka v ČT24 zopakoval, že hnutí ANO po celou dobu ve všem podporuje a bude podporovat zasílání peněz a zbraní Ukrajincům a Ukrajině. Znamená to tedy, že SPD zůstává ve svém nesouhlasném postoji osamocena?

Znovu se veřejně potvrzuje, že SPD je jedinou stranou ve Sněmovně, která je proti zasílání peněz a zbraní Ukrajincům a Ukrajině. Jediné SPD prosazuje mír a mírová jednání, NE válku! Říkáme jasně - peníze Čechům, ne Ukrajině. Česká republika na 1.místě! Podpořte letos v červnu SPD ve volbách do Evropského parlamentu!

Co říkáte na koalici hnutí Přísaha a strany Motoristé sobě vedená Filipem Turkem, která se nedávno objevila v jednom z průzkumů volebních preferencí pro volby do Evropského parlamentu? 

Viděl jsem jejich program a nechtějí referendum o vystoupení České republiky z EU a podporují členství ČR v EU, i když některé věci spojené s EU kritizují. Takže je to jen další probruselská strana typu hnutí ANO. Za SPD říkám na základě svých dlouholetých zkušeností, že EU je nereformovatelná a jde to naopak jen k horšímu.

Podívejte se na Migrační pakt, Green Deal, cenzuru a další zvěrstva. Zlepšení pozice České republiky není žádné, naopak se jen zhoršuje.

Hnutí SPD je jedinou stranou, která říká realitu - chceme referendum o EU, je potřeba ukončit diktát z Bruselu a vrátit se ke spolupráci svobodných a suverénních států bez bruselských směrnic a nařízení. Prosazujeme posílení spolupráce v rámci V4. Ve většině oblastí již naše republika a členské státy ztratily právo veta, takže nás v EU ostatní západní státy přehlasovávají formou o nás bez nás.

Díky tomu, že je SPD součástí jediné vlastenecké frakce v Evropském parlamentu v čele s francouzskou Marine Le Penovou, Holanďanem Geertem Wildersem, Matteem Salvinim, rakouskými Svobodnými a dalšími silnými stranami, má SPD šanci náš program prosadit. Důležité je, aby se v evropských volbách netříštily hlasy k malým stranám, které samy nic v Evropském parlamentu neprosadí.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

válka na Ukrajině

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Stručné informace týkající se tohoto konfliktu aktualizované ČTK několikrát do hodiny naleznete na této stránce. Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: Jakub Vosáhlo

MUDr. Ivan David, CSc. byl položen dotaz

členství v EU

Dobrý den, jestli vás chápu dobře, tak jste před 20 lety byl pro vstup do EU, ale teď z ní chcete vystoupit. Co vás nejvíc zklamalo? A jestli tehdy byl podle vás náš vstup do EU nevyhnutelný, není i teď naše setrvání v ní nevyhnutelné? Protože EU asi ještě min nějaký čas existovat bude, a otázkou je...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

xxxxx, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskuselubkral , 12.05.2024 10:57:55
Určitě je třeba to připomínat... Najednou se máme milovat s lidmi co nám povraždili rodiče či prarodiče? Tvůrce dvou světových válek? Lidi co dokázali vyrábět z našich rodinných příslušníků hnojivo, mýdlo či tepelnou izolací? To se jen tak neodpouští... !

|  8 |  0

Další články z rubriky

Už fňukají. Miloš Zeman „naděluje“ za eurovolby

12:51 Už fňukají. Miloš Zeman „naděluje“ za eurovolby

„Po každých volbách následuje fáze, kdy poražení fňukají a označují své vítězné partnery za extremis…