Frýdek-Místek na cestách: Inspirace a zábava na jednom místě

12.05.2024 11:17 | Tisková zpráva

Milovníci cestování, dobrodružství a objevování nových míst se mohou těšit na nezapomenutelný den, plný inspirace a zábavy, na jedinečném místě u přehrady Olešná. Frýdek-Místek na cestách je skvělou příležitostí pro všechny, kteří touží po objevování krás naší země.

Frýdek-Místek na cestách: Inspirace a zábava na jednom místě
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

V sobotu 18. května 2024 se návštěvníci mohou v areálu Autokempu Olešná těšit na bohatý program plný tipů na výlety, dovolenou a nezapomenutelných zážitků. Během akce budou mít možnost se seznámit s mnoha zajímavými místy a aktivitami, které Česká republika nabízí.

Jedním z míst k seznámení bude statutární město Zlín, unikátní město, které nabízí mnoho zajímavých zážitků. Dovolenou ve středu naší země mohou turisté prožít v oblasti Polabí, kde čekají malebná historická městečka, řeky, zámky a místní kulinářské lahůdky. Poznají Pošumaví - tajemné, pohádkové a zlatonosné. Frenštát pod Radhoštěm se pak bude prezentovat jako klenot Beskyd s bohatou historií a mnoha turistickými atrakcemi.

Anketa

Prospěla by české demokracii korespondenční volba občanů ze zahraničí?

hlasovalo: 30950 lidí

Chybět nebudou ani Beskydy, označované za nejkrásnější hory na světě, a také domácí Frýdek-Místek, který představí nedílnou součást jeho textilní historie. Těšínské Slezsko naláká za turistikou a za ochutnávkou místní gastronomie a zábavou, Lašská brána za historií opředenou bájemi a pověstmi, a u Poodří půjdou rodiče společně s dětmi do pohádky.

S průvodkyní se mohou zájemci vydat za příběhem přehrady Olešná (nutná rezervace komentované prohlídky pěšky nebo na koloběžce na rezervace.ticfm.cz), Bobopark pozve do svého zábavního parku, Žermanice na levandulovou farmu a KTM představí, jak si výlety užít pohodlněji jízdou na elektrokolech.

Akce Frýdek-Místek na cestách však bude nejen zábavná, ale také poučná. Stánky jako BESIP a Český červený kříž nabídnou informace o bezpečnosti a první pomoci v různých situacích, které mohou nastat při cestování. Dětské oddělení frýdeckomístecké nemocnice pro změnu připomene, co je dobré pro tělo i mysl, aby si mohli všichni užít své toulky bez komplikací.

Vstup na akci je zdarma a koná se od 10 do 18 hodin.

Další informace najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Kozlovice čeká generální oprava silnice i chodníků, potrvá od začátku června do konce října

10:28 Přerov: Kozlovice čeká generální oprava silnice i chodníků, potrvá od začátku června do konce října

Bezmála čtyři měsíce bude probíhat rozsáhlá rekonstrukce silnice a chodníků v přerovské místní části…