Závod F1, ale všichni vítali Trumpa. Následovala překvapivá výhra

06.05.2024 14:30 | Monitoring

Bývalý americký prezident Donald Trump se zúčastnil závodu Formule 1 v Miami a chvílemi to kolem trati vypadalo jako na jeho předvolebním mítinku. Zatímco Trump pochodoval před tribunami, lidé skandovali „USA, USA, USA“ a zdravili svého kandidáta v podzimním boji o Bílý dům. Podle některých dokonce Trump zapříčinil překvapivé vítězství britského jezdce Landa Norrise, když před závodem navštívil jeho monopost.

Závod F1, ale všichni vítali Trumpa. Následovala překvapivá výhra
Foto: Repro X
Popisek: Donald Trump na závodě Formule 1 v Miami

Anketa

Prospěla by české demokracii korespondenční volba občanů ze zahraničí?

hlasovalo: 26517 lidí
Seriál závodů Formule 1 se o víkendu přesunul do Spojených států, kde se jela velká cena Miami. Překvapivým vítězem se stal britský jezdec McLarenu Lando Norris, který z páté pozice na startu porazil i lídra šampionátu Maxe Verstappena. Norris vyhrál svůj první závod ze 110 startů v seriálu.  

Za Norrisem po závodě dorazil i bývalý prezident Donald Trump, který mu pogratuloval k vítězství. Před samotným závodem Trump zavítal do stáje McLarenu prohlédnout si vůz, který poté překvapivě zvítězil.

„Bylo mi velkou ctí vidět své přátele z McLarenu vyhrát závod Formule 1 v Miami. Byl to vůz, který jsem před závodem navštívil a podpořil. A to je to, co potřebujeme pro naši zemi – VÍTĚZSTVÍ!“ uvedl Trump na sociální síti Truth.

Někteří uživatelé dokonce naznačují, že právě díky Trumpově požehnání McLaren dokráčel k překvapivému triumfu.

„Vůz, který Trump navštívil, právě vyhrál Velkou cenu F1. Vše, čeho se dotkne, se promění ve zlato,“ stojí v jednom z komentářů.

Trumpova zastávka ve stáji McLarenu se navíc nesla v duchu pokračující kampaně před podzimními prezidentskými volbami, ve kterých Trump bude usilovat o návrat do Bílého domu. Zatímco Trump s červenou kšiltovkou s nápisem „Make America great again“ pochodoval před tribunami, lidé skandovali „USA, USA, USA“ a bývalý prezident jim ochotně mával.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jakub Makarovič

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Zdá se, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseMivoj , 06.05.2024 15:26:21
že podporovatelům UA pomalu dochází dech,, Maďaři, Slováci, války chtivej Sunak,v usa Trump,kdy dojde nutele,jalovici s podržtaskou rehkou,otylemu bakaláři a dalším milovníkům zabíjení že ua končí

|  7 |  0

Další články z rubriky

„Magdo Vášáryová, tak se vám to líbí?“ Ivan Vyskočil se neudržel. Účtuje za Fica

5:00 „Magdo Vášáryová, tak se vám to líbí?“ Ivan Vyskočil se neudržel. Účtuje za Fica

NEDĚLNÍ RÁNO S IVANEM VYSKOČILEM „Atentát na slovenského premiéra. Šokující zpráva! Média podsouvají…