Jiří Svoboda, DiS.

  • KSČ
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 5. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.04.2024 9:20:52

Svoboda (Stačilo!) - proč volit STAČILO!?

Svoboda (Stačilo!) - proč volit STAČILO!?

Co říkám na složení koalice STAČILO! a na trend skládání různých koalic?

To uvidíme po volbách, zda vytvoření koalice Stačilo! byl krok správným směrem. Věřím, že tato koalice má velkou šanci na úspěch. Jinak, když vidím ty vládní koalice, kde se dávají dohromady strany, které mají úplně odlišné názory ohledně unijních otázek, tak mi to přijde až k smíchu. Když jedna strana v koalici je pro přijetí Eura a druhá ne. Jako volič bych do risku, že budu hlasovat pro jednu stranu a dostane se v rámci koalice druhá, nešel. A pokud se po volbách, jako, že to udělají, rozprchnou do různých frakcí, to je určitě lepší je vůbec nevolit. A že nesmějí dávat volitelné kandidáty na kandidátky, to už je čistá komedie.

Proto nejjednodušší a nejlepší je volit koalici Stačilo! a nejlépe mně osobně. Věřte, že to bude ta vaše úplně nejlepší volba. Já vás nikdy nezklamu. Budu hájit zájmy ČR v EU, nebudu měnit své názory a zůstanu stejný, jako doposud.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama