Moravcův Speciál na Vysočině. Diváky tam nejvíce zaujal komunista

06.09.2012 17:15

Agentura SANEP prováděla mezi obyvateli kraje Vysočina průzkum, jak je zaujali kandidáti na hejtmana v úterním diskusním pořadu Otázky Václava Moravce. U diváků to podle průzkumu těsně vyhrál komunistický kandidát Jan Slámečka, na druhém místě skončil Jiří Běhounek, kandidující do čela kraje za ČSSD. Ten vykonával funkci hejtmana i v posledním volebním období.

Moravcův Speciál na Vysočině. Diváky tam nejvíce zaujal komunista
Foto: Hans Štembera
Popisek: Václav Moravec ve svém diskuzním pořadu

Komunista Slámečka podle průzkumu zaujal 22,6 procenta dotazovaných diváků, jeho pronásledovatel Běhounek 21,3. S výraznějším odstupem se za nimi umístil Ota Benc z ODS, který získal 16,5 procenta sympatizantů. Lidovec Vít Kaňkovský a Zemanovec Bohumil Trávník si připsali 8,4, respektive 7,8 procenta. Ladislav Jirků z TOP 09 a Starostové, který byl šestým účastníkem diskuse, zaujal 6,3 procenta sledujících.

Z 932 plnoletých diváků z kraje Vysočina odpovědělo poměrně vysoké procento, plných 10,7 procenta, že jej z vystupujících adeptů hejtmanské funkce nezaujal nikdo. Zbylých 6,4 procenta se pak o svých preferencích nedokázalo rozhodnout.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ukrajinci od spojence dostali nepříjemný vzkaz

9:54 Ukrajinci od spojence dostali nepříjemný vzkaz

Rusové pokračují v postupu na východě Ukrajiny. Útočí u Svatove a podle washingtonského Institutu pr…