Ing. Klára Dostálová

  • BPP
  • Královéhradecký kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,59. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.05.2024 11:54:21 - simír

Proč se necháváte na plakátech a billboardech tak retušovat?

Jasně, dělá to asi většina, ale ne tak okatě. Nemyslíte, že to nemáte zapotřebí, a že si tím jen škodíte, že jste pak lidem pro smích, protože vás pak vidíme třeba v televizi a tam vypadáte úplně jinak. Jinak obdivuji vaše nasazení v kampani, i když své místo máte jako jednička jisté. Proč se ale nezapojují i ostatní kandidáti? Myslím, že kdyby se taky zapojili, mohli byste získat i víc hlasů, navíc takhle se s vámi jen vezou.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

mamcaRBK

Odpověď

15.05.2024 9:18:35 - Ing. Klára Dostálová
Dobrý den, před každým focením je zcela běžné, že vás upraví profesionální maskéři a kadeřníci. Takže nejde o retušování, ale dobry make up. V běžném životě ale na každodenní "profi údržbu" není čas. Ohledně kampaně: i když se to možná nezdá, do kampaně se nás zapojuje opravdu hodně. Já jako jednička kandidátky jsem vidět samozřejmě nejvíc, ale pracují i ostatní kolegové, věřte. Musím říci, že náročné je především cestování. Samotné setkání s občany mě naopak nabíjí, protože cítím velkou podporu. Je to závazek i motivace v jednom.