Poslední příspěvky z profilů

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
David Rath
David Rath vložil nový článek

Pražská špína

Síla široké koalice peněz chce zase zvítězit. Stačí jen odstranit pár najivků, co posloužili jako volavky na voliče a skrytá národní fronta prebend se stane viditelnou.

Jiří Oberfalzer
Mgr. Josef Dobeš
Mgr. Josef Dobeš byl položen dotaz

zápisné

Dobré ráno pane ministře, jako student VŠ jsem si s nelibostí přečetl o připravovaném zápisném. Ne, že by se 6 tisíc nedalo vydělat třeba na brigádě, ale studentovi je každá kačka dobrá. Proč nám jich chcete sebrat hned 6 tisíc?

Bc. Miloslava Vostrá
Ing. Zdeněk Škromach
Ing. Zdeněk Škromach byl položen dotaz

kdo s kým válčí?

Dobrý večer pane Škromachu, kritizujete ministra Drábka za zákopovou válku, kterou vede proti odborům. Já vás chápu, přece jen jste také byl odborářem, ale nedá se na celou věc dívat také z druhé strany? Nevedou tuto zákopovou válku odbory s ministrem? Děkuji za odpověď, Turanová

Mgr. Hynek Fajmon
Dr. Ing. Jaromír Drábek
Dr. Ing. Jaromír Drábek byl položen dotaz

jednání s odbory?

Dobrý večer pane ministře, Kolik jednání s odbory jste vlastně absolvoval? Jejich předáci si opakovaně stěžují na to, že s nimi nemluvíte, ale dnes jsem si na Parlamentních listech přečetl, ž jste absolvoval DALŠÍ kolo vyjednávání a přijdou i další. Děkuji za odpověď.

Ing. Zdeněk Škromach
RNDr. Petr Nečas
Mgr. Bohuslav Sobotka
Mgr. Bohuslav Sobotka byl položen dotaz

příprava státního rozpočtu

Dobrý den pane Sobotko, jak dlouho zpravidla trvá příprva státního rozpočtu? Někde jsem se dočetl, že je to proces tak na půl roku. Můžete mi to jako bývalý ministr financí potvrdit? Zdá se mi to až neúměrně dlouho. Kasnar

JUDr. Jeroným Tejc
MUDr. Jiří Koskuba
MUDr. Jiří Koskuba odpověděl na dotaz

Jak se vyrovnávám s pobytem ve sněmovně

Tři převážně prázdninové měsíce mého "poslancování" ale ještě k definitivnímu hodnocení dojmů nestačí. Bylo by však falešné nepřiznat, že mé první zkušenosti s prací v parlamentní lavici (navíc lavici opoziční) jsou poněkud rozpačité.            <span lang="CS"

Ing. Stanislav Juránek
Mgr. Bohuslav Sobotka
Jiří Paroubek
Ing. Ivan Fuksa
Ing. Václav Zemek