Frýdlant přivítá dvě stovky zdravotníků

20.05.2014 15:00

Frýdlant přivítá dvě stovky zdravotníků
Foto:
Popisek:

Frýdlant 20. května 2014: Na 250 pracovníků ve zdravotnictví přijede do Frýdlantu. Všeobecné sestry, porodní asistentky, laborantky, pracovníci rentgenů a rehabilitací a dalších nelékařských profesí se 21. května zúčastní VII. Frýdlantského ošetřovatelského dne.

Pořádající Nemocnice Frýdlant ve spolupráci s městem Frýdlant očekávají účast zdravotníků z nemocnic, sociálních zařízení a sester odborných i praktických lékařů jak z Libereckého tak i Ústeckého kraje.

„V nemocnici důsledně dbáme na kvalitu poskytované ošetřovatelské péče a v této souvislosti pravidelně školíme a vzděláváme jak naše zdravotníky, tak zájemce z ostatních zařízení v severočeském region. Vždy klademe důraz na ochotu, vlídnost, ale i diskrétnost a vytváření přátelského prostředí,“ uvádí hlavní sestra Regina Malá.

Nemocnice Frýdlant, spol. s r. o. je jediný poskytovatel akutní lůžkové péče ve Frýdlantském výběžku. Disponuje 126 lůžky na odděleních interny, chirurgie, jednodenní gynekologie, oddělením následné péče včetně lůžek dlouhodobé intenzivní ošetřovatelské péče a sociálních lůžek, dále oddělením ARO, klinickou biochemií a hematologií, radiodiagnostikou, rehabilitací s elektroléčbou a širokým spektrem ambulantních služeb. S 220 pracovníky patří k největším zaměstnavatelům Frýdlantska. Od loňského roku je nemocnice součástí silné skupiny EUROCLINICUM a.s., která vlastní a provozuje zdravotnická zařízení, nemocnice, polikliniky, lékárny a laboratoře po celé České republice

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Redakce

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Toto Pavel Novotný nebude číst rád. Z ODS hřmí za kauzu Felix Slováček

17:08 Toto Pavel Novotný nebude číst rád. Z ODS hřmí za kauzu Felix Slováček

Překročil všechny meze, nemá v ODS co dělat. Známý provokatér Pavel Novotný, který je za občanské de…