Hazard v Plzni má živit Babišova fanouška i kmotra ODS

23.09.2014 10:37

Na údajně nevěrohodné postoje upozornil Večerník pro Plzeň článkem, který se zabývá obchody s nepřizpůsobivými a zároveň s hazardem.

Hazard v Plzni má živit Babišova fanouška i kmotra ODS
Foto: Hans Štembera
Popisek: Herna, ilustrační foto

„Politici vnímají, že si občané herny a ubytovny pro nepřizpůsobivé v Plzni nepřejí, jsou však závislí na lidech, kteří hazard i ubytovny provozují. Štrunc nebo Šrámek jsou příklady jmen politiků, která byste proto měli znát," konstatuje aktuální vydání plzeňského Večerníku.

V něm se Roman Bakala, předseda Veřejných zájmů v Plzni, vyjadřuje jak ke shora uvedeným politikům, tak i k údajnému kmotrovi ODS Petru Štruncovi či Václavu Dobrému, blízkému ANO. Podle Bakaly mezi všemi těmito lidmi probíhá vzájemná podpora, ačkoli často pod jinou nálepkou. Důkazem má být i ta skutečnost, že někdejší člen výkonné rady ODS a zastupitel Plzně Petr Štrunc založil politické hnutí Občané za Lochotín.

Vzájemná podpora se má týkat nejen byznysu s ubytovnami, ale rovněž s hernami a hazardem. Člověk blízký ANO (jehož syn v Plzni kandiduje) Václav Dobrý má vlastnit hotel Slovan, od jehož názvu je odvozena i společnost na výherní automaty Slovan play. A to prý není jediná jeho aktivita v této oblasti: další je firma Elvin či VA-MA-DO play. Dobrý prý navíc paradoxně pro místní Deník řekl, že hazard by se měl omezit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Toto Pavel Novotný nebude číst rád. Z ODS hřmí za kauzu Felix Slováček

17:08 Toto Pavel Novotný nebude číst rád. Z ODS hřmí za kauzu Felix Slováček

Překročil všechny meze, nemá v ODS co dělat. Známý provokatér Pavel Novotný, který je za občanské de…