Krize v plzeňské ODS? Špičky strany prý domlouvaly několika zlobivým starostům

22.02.2013 20:09

Špičky plzeňské ODS si měly údajně „vzít na paškál a domlouvat“ starostům ve dvou plzeňských obvodech, kteří zřejmě přestávají být loajální vůči své modré straně a mají odstředivé tendence. ParlamentniListy.cz zjistily, že utajované jednání mělo být následující den po zastupitelstvu města, kdy se na vedení krajské metropole snesly především z TOP 09 výtky od drobných připomínek až po zásadní záležitosti.

Krize v plzeňské ODS? Špičky strany prý domlouvaly několika zlobivým starostům
Foto: red
Popisek: Logo ODS

Nikdo se k palčivému problému nechtěl vyjádřit, a tak jsme jen mezi lidmi zaslechli, že oba proudy, vedené plzeňskými podnikateli Jurečkem a Štruncem, v tomto případě postupovaly kupodivu kontinuálně.

Vysvědčení: Magistrát neprospěl

Opozice rovněž vystavila vedení města skutečné vysvědčení, za které by se nemusel stydět žádný notorický záškolák a lajdák. Kromě trojky za kulturu se to na listině hemžilo jen samými „kulemi“ a čtyřkami. „Volby se blíží, a tak opozice a především TOPka, která je na vzestupu, má pocit, že je na koni,“ komentoval s úsměvem hodnocení vládnutí koalice ODS a ČSSD na plzeňské radnici primátor Matin Baxa (ODS).

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vf

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

4:44 Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

Prozradil pirátský poradce Petr Beneš z pražského magistrátu citlivé informace protistraně, s níž se…