Rozčilená Paroubková: V MF Dnes pracuji estébáci! A sledují mě

13.12.2011 20:28

Petra Paroubková se opět velmi rozlítila nad praktikami novinářů, kteří se zajímali o dům, který si koupila na řeckém ostrově Ithaka. Podle ní redaktoři pořádají hon na čarodějnici Paroubkovou a pošpinili její oázu klidu.

Rozčilená Paroubková: V MF Dnes pracuji estébáci! A sledují mě
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petra Paroubková

Paroubková podle svých slov odkryla karty, přiznala, kolik peněz získala ona i její manžel z prodeje knih a kolik stál dům. A přesto ji prý čeští novináři sledují. Prý sama poskytla veškeré informace časopisu Týden.

Už se těším na Štrasburk

„Protože jsem Paroubková, je vše dovoleno. MF Dnes a její Strnadová si myslí, že estébácké praktiky jsou OK. Strnadová chodí po ostrově jako šváb za smradem a myslí si, že je hrdinka. Když jsem vydala knihu o osudech dcer 12 politických vězňů, MF Dnes mlčela?“ zlobí se Paroubkova manželka.

A v ostrých výpadech pokračuje. „Co bude příště? Osvědčení od gynekologa? Můj řecký dům měl pro mě být oázou, útěkem před českou realitou. Strnadová pošpinila i to. Je to stejně nechutné jako Marešova karikatura aktu, při kterém jsme s manželem zplodili dceru. Už se těším na Štrasburk,“ připomíná starou kauzu. Už před několika dny se Paroubková vyjádřila, že příště novináři zpochybní i to, že má dceru.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Toto Pavel Novotný nebude číst rád. Z ODS hřmí za kauzu Felix Slováček

17:08 Toto Pavel Novotný nebude číst rád. Z ODS hřmí za kauzu Felix Slováček

Překročil všechny meze, nemá v ODS co dělat. Známý provokatér Pavel Novotný, který je za občanské de…