Chaloupka (Republika): Křik komunistů mne uklidňuje, paní Vostrá

24.02.2014 15:16

Reakce na povrchní odsouzení Republiky z úst komunistické funkcionářky.

Chaloupka (Republika): Křik komunistů mne uklidňuje, paní Vostrá
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda strany Republika Otto Chaloupka

Soudružka Vostrá je členkou politické strany, která se může pyšnit svou krvavou historií vražd, mučení a věznění nevinných lidí. Tato strana obehnala patnáct milionů Čechoslováků ostnatým drátem, zavřela jim krutými tresty ústa. Po roce 1989 měla být tato strana rozprášena, její čelní funkcionáři měli být popraveni a kolaboranti uvězněni. Namísto toho bylo některým z nich umožněno řídit a vést tuto zemi, díky čemuž nebyla komunistická strana postavena mimo zákon a bolševické zrůdy se dále mohou beztrestně vměšovat do života slušných lidí. Je nehoráznou drzostí, že členka tohoto odporného seskupení si dovolí veřejně odsuzovat cokoliv, nebo cokoliv a kohokoliv napadat.

Rozumím tomu, soudružko Vostrá, že Vám vadí strana, která se hlásí ke své zemi a jejím zájmům. Vzpomeňme, jak komunisté smýšlí o invazi do naší země roku 1968. To nám naposledy ukázala smrt soudruha Biľaka a otázka odsouzení zvacího dopisu. Stejně tak prohlášení hlásné trouby Semelové k vraždě Milady Horákové jasně prozrazuje, jak se komunisté staví k dějinám naší republiky.

Upřímně komunistům věřím, že jim vadí obhajoba živnostníků, lidí práce a střední vrstvy. Vždyť ty komunisté likvidovali vždy jako první. To, že nás obviňují z rasismu je jen laciné nálepkování. Co je rasistického na úctě k rovným právům, ale i povinnostem (!) nehledě na cokoliv, ale chápu, že paní poslankyně vyrostla v době automatické protekce rudé knížky a dnes zná jen život funkcionářky, čili opět jen výhody a život pro vybrané. Jsem klidný. Panický řev komunistů mne totiž utvrzuje v tom, že jdeme správnou cestou. Chápu obavu rudé komunistky z možné změny politické síly v této zemi. Zrůdnosti komunistů nebyly a nebudou zapomenuty, přes jejich úpěnlivá přání a jejich obava z toho, že jednou jim někdo vystaví účet, je reálná.

Rád bych se soudružky Vostré touto cestou zeptal, co myslela svým vyjádřením o mém „povídání o kulovnici a Romech“. Žádám ji, aby zveřejnila, kdy a kde jsem se v tomto smyslu měl vyjádřit. Samozřejmě lže, což je komunistům vlastní. A zároveň nám může také povykládat něco o kulometech, samopalech a elektrických plotech na našich hranicích, kde její strana vraždila nevinné lidi. Nabrífovat se může nechat od své kolegyně stalinistky Semelové.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Otto Chaloupka

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Aby nám EU neuchvátili extrémisti.“ Nerudová prozradila, proč chce do Bruselu

11:22 „Aby nám EU neuchvátili extrémisti.“ Nerudová prozradila, proč chce do Bruselu

Jednotná v rozmanitosti. Motto, které EU používá už od roku 2000. Je ale i po 24 letech jednota skál…