,,Hladí si pipinku. Ví, že může." To rozhořčilo poslankyni

02.10.2019 8:44

Poslankyně SPD Karla Maříková se rozčílila nad knihou Camille Laurans Co to tam mám? – moje malá proč, kterou vydalo nakladatelství Svojtka & Co. 2019. „Takovéhle zvrácenosti se cpou do malých dětí. Je to pro děti od 4 let! Neomarxistická indoktrinace,“ rozčiluje se Maříková.

,,Hladí si pipinku. Ví, že může." To rozhořčilo poslankyni
Foto: FCB Karly Maříkové
Popisek: Ukázka z knihy.

„Každý z nás má ve spodním prádle buď pindíka, nebo pipinku. Jsou to pohlavní orgány. K čemu slouží? A jsou všechny stejné? Proč je tatínkův pindík trochu nakřivo a proč má maminka na pipince chloupky? Možná si i ty právě pokládáš stejné otázky jako Šimon a Andrejka z této knížky. Se spolužáky se baví vymýšlením různých jmen pro pohlavní orgány, ale když si je začnou ukazovat, paní učitelka se zlobí. Tato knížka z řady ‚moje malá proč‘ ti pomůže porozumět tomu, proč to tak je,“ všímá si Maříková anotace ke knize.

Anketa

Vadí vám, že ministryně Schillerová citovala názor občana ve znění ,,je to opoziční a senátorská špína"?

6%
94%
hlasovalo: 9913 lidí

„Moje malá proč, to jsou přívětivé knížečky, které pravdivě odpovídají na otázky, jež se dotýkají životů dětí. Vypracováno s odbornými radami pediatra,“ píše se také v anotaci. 

Maříková následně přináší obrázek z knihy, na němž je malá Andrejka a povídání o tom, jak si hladí pipinku. „Andrejka to dělá ráda. Když si jde do svého pokoje odpočinout, hladí si pipinku. Ví, že to může dělat, když ji nikdo nevidí,“ píše se u obrázku.

Na internetu kolují i další obrázky z publikace. Na nich je mimo jiné i Šimon, který si podle všeho rád hraje s pindíkem. Rovněž o samotě, jako jeho sestra. Zároveň se v knize popisuje, jak se může říkat pohlavním orgánům – pindík, pipinka, buchtička, šulínek, bimbásek...

„Ve vaší rodině máte vlastní výrazy. Nemusí být nutně stejné jako ty, které používají tvoji kamarádi,“ píše se rovněž v knize.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: vef

Opravdu máte čisté svědomí?

Dobrý den, opravdu vám přijde OK přijít k titulům tím, že publikujete v podezřelých časopisech nebo v těch, v jejichž vedení jste sám seděl? To vám přijde v pořádku? Dosud jste na mě působil jako morální autorita, ale teď už si to o vás nemyslím

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Ta hanebná kampaň je trefná? Můžeme si za to sami? Jako Fico?“ Lipavský rozzuřil Bžocha

13:30 „Ta hanebná kampaň je trefná? Můžeme si za to sami? Jako Fico?“ Lipavský rozzuřil Bžocha

Hosty pořad první části Partie Terezie Tománkové na CNN Prima News byli ministr zahraničí Jan Lipavs…