„Jak je to možný?“ Babiš v zákulisí sjezdu nadával. Takže...

18.02.2019 11:17

Ke sněmu hnutí ANO se na svém twitterovém profilu vrací reportér Jaroslav Kmenta. A použil k tomu mimo jiné parodii na populární seriál veřejnoprávní televize Most!. A hlavně také zavzpomínal na sjezd, kde Babiš získal při volbě předsedy 100 procent hlasů.

„Jak je to možný?“ Babiš v zákulisí sjezdu nadával. Takže...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jaroslav Kmenta, český investigativní novinář

„Z Chodova se dnes stala restaurace Severka. A z ANO je MOST! ‚Luďanovo‘ hnutí je prý pro všechny, nalevo, napravo. Růžoví se zelenými, modří s černými. Milujeme Dášu i Frantu. Podpoříme Edu i faráře a Čočkinovi přidáme. Dotace, investice i hokej pozvedneme. Satira na politiku,“ napsal včera v reakci na sněm hnutí ANO Andreje Babiše Kmenta.

Anketa

Andrej Babiš chce být premiérem až do roku 2025. Přejete si, aby se mu to splnilo?

hlasovalo: 12141 lidí

Následně Kmenta také sdílel příspěvek uživatele Michala Musila, který vzpomněl na loňský Kmentův článek. „Když čtu, že Babiš dostal na sněmu ANO ‚jen‘ 86,5 procenta hlasů, vybavuje se mi článek, který loni v Reportéru psal Jaroslav Kmenta. Když na sněmu v roce 2015 dostal Babiš 100 procent hlasů, zlobil se prý, že vypadá jako diktátor a že už se to nesmí opakovat,“ píše Musil.

„Když se na to ptám odpadlíků ANO, tak shodně, aniž by se domluvili, řekli: Jo, to byl ten korejskej sjezd," popisuje Kmenta ve svém článku. A dodává, jak mu měl Tibor Batthyány sdělit, že byl svědkem Babišova rozčílení. Měl vynadat poslanci Janu Volnému. „Řval na něj: Jak je to možný? To už se nesmí opakovat! Přece nechcete, abych vypadal jako diktátor," dodává Kmenta.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pracoval pro CIA. Teď vyzval OSN: Zjistěte, kdo odpálil Nord Stream. A ukázal na USA

6:45 Pracoval pro CIA. Teď vyzval OSN: Zjistěte, kdo odpálil Nord Stream. A ukázal na USA

Nebude trvat dlouho a budou to dva roky, co došlo k sabotáži plynovodu Nord Stream, který zásoboval …