"Kámo, ať jsi chtěl nakreslit cokoliv, tak jsi to nenakreslil!" Český bavič se vysmál odpůrcům Merkelové v Praze

05.09.2016 17:20

Komik a publicista Luděk Staněk se ve svém pravidelném Pořadu na Stream.cz tentokrát věnoval návštěvě německé kancléřky Angely Merkelové v Praze a s ní spjatým mediálním pokrytím. To bylo plné expertů na slovo vzatých a hodnotných výpovědí.

"Kámo, ať jsi chtěl nakreslit cokoliv, tak jsi to nenakreslil!" Český bavič se vysmál odpůrcům Merkelové v Praze
Foto: archív autora
Popisek: Angela Merkelová

„Pojďme rovnou k největšímu dramatu posledních dní. Česko na den znehybnělo. Zcela ho ochromila paní, která má 165 cm a nosí srandovní kalhotové kostýmy,“ uvedl Staněk svůj Pořad a jal se rovnou pouštět záběry ze zpravodajství TV Nova.

„Velmi rychle se ukázalo, že Angela Merkelová byla pro Čechy během své návštěvy něco... víc,“ pronesl Staněk a pustil záběr na bývalého prezidenta Václava Klause, který ji označil za viníka „obří masové migrace“, přičemž místopředseda Úsvitu by ji rovnou vyzval k rezignaci.

Podle Staňka je Merkelová „pro naše politiky něco jako Ježíšek“, po kterém neustále něco chtějí.

Vysmíval se i odpůrcům kancléřky, kteří dorazili na Evropskou ulici s transparenty. Podle něj je naprosto nereálné, aby si je kdy Merkelová mohla přečíst, protože billboardy, kterých je v Praze obrovské množství, také nikdo nečte.

Zdůraznil však jednoho konkrétního odpůrce s velmi bizarním transparentem. Na něm byla amatérsky vykreslená podobizna kancléřky s hitlerovským knírkem, přeškrtnutá, s malým hákovým křížem a unijní vlajkou a velmi malým textem „Merkel musí pryč“. „Kámo, já nevím, ale ať už jsi chtěl nakreslit cokoliv, tak jsi to nenakreslil,“ dodal Staněk.

Nejvtipnější moment celé návštěvy tkví v tom, že ti konspirační teoretici a lidé, kteří tvrdí, že média lžou, „skočí na nejstarší zpravodajský trik na světě, na falešnou kolonu!“ Ta je prostě a jednoduše objela. Do vysílání promluvil i politilog a „expert“, který pronesl pár zklamaných slov o tom, že nebyly rvačky, protože je okurková sezóna.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…