„Kdyby, nedejbože, měl tehdejší federaci rozdělovat tenhle mimoň...“ Petr Štěpánek vypěnil při pohledu na vousatého expremiéra

27.08.2017 19:34

Bývalý člen Rady pro rozhlasové a televizní vysílání Petr Štěpánek se ve svém facebookovém komentáři opřel nejen do veřejnoprávní televize, ale i do vystoupení Petra Pitharta v pátečním pořadu Události, komentáře.

„Kdyby, nedejbože, měl tehdejší federaci rozdělovat tenhle mimoň...“ Petr Štěpánek vypěnil při pohledu na vousatého expremiéra
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Štěpánek

„Naprosto šílený Pithart ve včerejších speciálních Událostech komentářích o rozdělení Československa na ČT24. Kdyby – nedejbože – měl tehdejší federaci rozdělovat tenhle mimoň, tak pohlaváři Česka a Slovenska jezdí po hradech a zámcích ještě teď. To v lepším případě. V té horší variantě by to horké hlavy na obou stranách nevydržely a vzaly by do rukou zbraně. Jako v Jugoslávii,“ zmínil velmi kriticky Štěpánek k vystoupení Petra Pitharta (KDU-ČSL).

A rozčílil se i nad Českou televizí, kdy hovořil o podvodnících. „Dlouho dopředu lákali diváky na rozhovor s bývalým prezidentem Klausem, aby pak tři čtvrtě hodiny s Ficem a Sobotkou provozovali agitku na naši bezpodmínečnou kapitulaci a přimknutí se k tvrdému jádru EU,“ poznamenal k dalším hostům pořadu Robertu Ficovi (SMER-SD) a Bohuslavu Sobotkovi (ČSSD). O jejich vystoupení jsme informovali ZDE.

Pořad Události, komentáře o rozdělení Československa najdete ZDE.

Celý příspěvek Petra Štěpánka:

Naprosto šílený Pithart ve včerejších speciálních Událostech komentářích o rozdělení Československa na ČT24. Kdyby - nedejbože - měl tehdejší federaci rozdělovat tenhle mimoň, tak pohlaváři Česka a Slovenska jezdí po hradech a zámcích ještě teď. To v lepším případě. V té horší variantě by to horké hlavy na obou stranách nevydržely a vzaly by do rukou zbraně. Jako v Jugoslávii.

Tradičně nezklamali ani podvodníci z České televize. Dlouho dopředu lákali diváky na rozhovor s bývalým prezidentem Klausem, aby pak tři čtvrtě hodiny s Ficem a Sobotkou provozovali agitku na naši bezpodmínečnou kapitulaci a přimknutí se k tvrdému jádru EU.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…