„Mysleli jste, že víte, co se děje? Nevěděli jste nic!“ Marek Prchal je zpět. Se zásadním odhalením

05.04.2024 15:33

Marek Prchal vydává knihu. Geniální marketér, jak ho před lety označil Andrej Babiš, více než rok po svém odchodu ze služeb bývalého premiéra přichází s knižní publikací. V ní slibuje odhalit své klíčové know-how.

„Mysleli jste, že víte, co se děje? Nevěděli jste nic!“ Marek Prchal je zpět. Se zásadním odhalením
Foto: Archiv Marka Prchala
Popisek: Kniha Marka Prchala Duše národa právě vychází

Dlouhá léta byl částí novinářského světa vykreslován jako temná postava a monstrum, které v dílně Andreje Babiše vymýšlí, jak ovlivnit českou populaci a získat hnutí ANO volební hlasy. 

„Deset let jsem rozvracel národ, což ho spojovalo jako nic před tím,“ píše sám Prchal v podtitulu své první knihy, která se na pultech knihkupectví objeví začátkem příštího týdne.

Autor o svém díle prohlašuje, že je jeho vnitřním monologem, s nímž, jak připomíná, nemusí vždy nutně souhlasit, doplněným návody na volební kampaně, mediální tréninky, budování politické strany, zadávání průzkumů veřejného mínění a orientaci ve světě trendů a módních značek. 

„Je reflexí české politiky, analýzou příležitostí na českém trhu, plná tipů, triků a návodů na vizuály, těžení trendů a tvorbu událostí, které se vzápětí dostanou do mimořádného zpravodajství,“ uvádí patrně nejznámější český marketér.

Marek Prchal tvrdí, že knihu napsal, když prodělával zásadní životní krizi, související i s tím, že mu letos bude padesát let. Kniha je podle tiskové zprávy napsaná v jeho typickém stylu, jak jsme na něj po jeho legendárním rozhovoru v DVTV zvyklí, a je určena především ženám ve veřejném prostoru, vedoucím pracovníkům korporací, mediálních domů a kampaňových týmů, studentům marketingu a všem, kdo si kladli otázku, co se to vlastně dělo v České republice posledních deset let.

Naznačuje, že v knize odhalí informace, které se k běžným občanům ze zákulisí politiky nedostanou. „Deset let jste četli o dění v této zemi. Přitištění k ČT24, Blesku, IDNESu, Reflexu, Respektu, Aktuálně, Novinkám a síti X. Mysleli jste si, že víte, co se děje, když máte dost informací. Nevěděli jste nic. Nic moc,“ uvádí Marek Prchal ke knize o 424 stranách textu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radim Panenka

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Proč jste odpískali jednání o penzích?

Nemyslíte, že jste tím koalici nahráli na smeč, že bude tvrdit, jak ona něco prosadila, že vás přizvala k jednání, ale vy jste to odmítli? Kdybyste jednali dál, mohli jste předložit vlastní návrhy, možná by neprošli, ale bylo by evidentní, že jste je podali a chtěli jste reformu, která je potřeba ře...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

No a že až teď před volbama to jako ajednou prozřel a nebo mu někdou pomohl finančně., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskuse118milda53 , 05.04.2024 16:20:05

|  9 |  0

Další články z rubriky

Mrazivé: Fico tušil, co se stane

17:46 Mrazivé: Fico tušil, co se stane

Jen čekám, kdy se tato frustrace přetaví ve vraždu. Toto řekl Robert Fico o voličích Progresivního S…