„Nikdy nebude mít milion voličů!“ Fiala dostal ránu od ženy, která zná velmi dobře ODS

09.09.2019 16:45

Podle komentátorky a nekdejší členky ODS Karoliny Stonjekové, jež byla hostem pořadu XTV.cz moderátora Luboše Xavera Veselého, nemá ODS s Petrem Fialou šanci k volebnímu úspěchu. Vyjádřila se však i k jiným záležitostem, například ke kauze Čapí hnízdo.

„Nikdy nebude mít milion voličů!“ Fiala dostal ránu od ženy, která zná velmi dobře ODS
Foto: Repro XTV.cz
Popisek: Karolina Stonjeková

Stonjeková mimo jiné také okomentovala skutečnost, že prezident Miloš Zeman zavolal Andreji Babišovi, aby mu pogratuloval k narozeninám i k zastavení trestního stíhání. „Cítím z toho trošku škodolibost prezidenta Miloše Zemana, kdy gratuluje zároveň k narozeninám i zastavení trestního stíhání,“ míní Stonjeková a cítí v tom podtextu něco ironického. 

„Mnoho se toho nemění. Ti, kteří věřili, že pan premiér Babiš je v kauze namočen nevinně, to mají potvrzené. Ti, kteří si mysleli, že tento případ nebude řádně vyšetřen, si to myslí stále. Ani politicky to nic nezmění,“ dodala Stonjeková, že politické strany dále nechtějí s Babišem spolupracovat.

Anketa

Chcete, aby šel Andrej Babiš do vězení? Ať už za cokoliv.

12%
88%
hlasovalo: 22723 lidí
Následně se vyjádřila k Pirátům. „Věci v české politice se mají tendenci zhoršovat. Myslela jsem si, že v české politice nemůže existovat obskurnější parta než Strana zelených. A myslela jsem si to do doby, než přišly Věci veřejné. Pak jsem si myslela totéž, a přišlo hnutí ANO. Pak jsem si to myslela o hnutí ANO, a přišli Piráti,“ uvedla.

Dále Stonjeková komentovala také to, že předseda ODS Petr Fiala oznámil, že chce být premiérem a dovede Česko mezi nejlepší země světa. „Rozhovor ukazuje, proč nikdy nebude mít milion voličů. Mimo jiné i proto, že se přidává k dnes módnímu boji s klimatickou změnou. To jsou věci, kterými by se ODS zaobírat neměla, nebo by se jimi měla zaobírat tak, že by měla vysvětlovat, jak se věci v reálu mají, a ne že pojede na populární vlně Grety Thunbergové,“ dodala Stonjeková.

Řeč pak byla i o Brexitu i o situaci v TOP 09. „Lídr se nevolí. Lídr buď je, nebo není. V případě TOP 09 je jasně vidět, že tady lídr není – není to ani Tomáš Czernin, ani Markéta Pekarová Adamová,“ dodala. „V tuhle chvíli se vlastně nehledá člověk, který povede TOP 09, ale člověk, který zastaví propad TOP 09,“ poznamenala. Nejvíce pro záchranu TOP 09 podle jejích slov dělá předseda ODS Petr Fiala.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

George Soros. Nové nařčení, které nikdo jen tak nesmete

20:21 George Soros. Nové nařčení, které nikdo jen tak nesmete

Americký prezident Joe Biden se potýká při řešení situace na prestižních univerzitách, obsazených pr…